ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει και ο Σπαθής στον Ρήγα

συνεχίζει-και-ο-σπαθής-στον-ρήγα-804313

Στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα ο Χρήστος Σπαθής. Ο 30χρονος αμυντικός, αγωνίζεται διαρκώς στην ομάδα του Βελεστίνου με εξαίρεση μία σεζόν (2007-08), όπου αγωνίστηκε στην Επανομή, ενώ πέρυσι αποτελούσε και προπονητικό δίδυμο με τον Γιώργο Αλεξίου που επίσης συνεχίζει στην ομάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φοίβος Παπαγεωργίου

Ο αρχηγός Χρήστος Σπαθής θα φορά για ακόμη μία χρονιά τα κυανόλευκα, συμφωνώντας με τη διοίκηση να βοηθήσει με τη σειρά του τον ιστορικό σύλλογο να επιστρέψει εκεί που ανήκει και μίλησε για την απόφαση του να παραμείνει στα κυανόλευκα:

Για τους λόγους που συνεχίζει στον Ρήγα Φεραίο: «Είχα ηθικό χρέος να παραμείνω στην ομάδα. Είμαι γέννημα-θρέμμα Βελεστινιώτης και ήθελα να βοηθήσω το σύλλογο, σύμφωνα με το στόχο που έχει θέσει η διοίκηση, να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει ξανά κατηγορία».

Για το ρόστερ των κυανόλευκων: «Είναι πολύ σημαντικό ότι μεσοαμυντικά σχεδόν όλοι παρέμειναν. Είχαμε βέβαια κάποιες απώλειες με παιδιά να πηγαίνουν σε άλλες ομάδες Γ’ Εθνικής. Σίγουρα ο Ρήγας χρειάζεται να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει για την ομάδα ώστε να πετύχει το στόχο της».

Για το γεγονός ότι επιστρέφει αποκλειστικά στα καθήκοντα ποδοσφαιριστή: «Πέρυσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά και κλήθηκα να βοηθήσω μαζί με τον Γιώργο Αλεξίου και από το τεχνικό επιτελείο. Τώρα, θα είμαι μόνο ποδοσφαιριστής, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια κι ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Να σημειωθεί πως ο Σπαθής πλαισιώνει μέχρι στιγμής στο ρόστερ τους Γκάγκα, Παπαγιάννη, Αλεξίου, Ράπτη, Σουγκάρη, Γούτσιο, Γεωργατζή και Καρλιάμπα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου