ΠΟΛΟ

Στην τελική φάση των Εφήβων ο ΟΥΚ, αποκλείστηκε η Νίκη Βόλου

στην-τελική-φάση-των-εφήβων-ο-ουκ-αποκλ-810216

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Μάχες «σώμα με σώμα» έγιναν στο εφηβικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης για την Γ’ φάση, όπου στον όμιλο Θεσσαλίας και στην πισίνα του κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Βόλου, οι έφηβοι του ΟΥΚ Βόλου πέρασαν στην τελική φάση της διοργάνωσης, σε αντίθεση με εκείνους της Νίκης Βόλου, που αποκλείστηκαν.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων του Βόλου είχαν ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα, βρίσκοντας την ομάδα του Γιώργου Ντόνα να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς, πίσω από το ΝΟ Βουλιαγμένης που είχε το απόλυτο των τεσσάρων νικών και των 12 βαθμών.

Συναρπαστικό και… ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το Βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του ΟΥΚ Βόλου και της Νίκης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και βρήκε την πρώτη νικήτρια με 6-5, κρίνοντας σε μεγάλο βαθμό το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης. Την τρίτη θέση στον όμιλο κατέλαβε η έτερη Βολιώτικη ομάδα, η Νίκη Βόλου, που συγκέντρωσε 6 βαθμούς, ενώ ΝΕ Λάρισας και ΚΕ Κοζάνης κατετάγησαν 4η και 5η αντίστοιχα.

Με κοντράστ… συναισθημάτων ξεκίνησαν τις μάχες οι Βολιώτικες ομάδες, με τον ΟΥΚ να ηττάται από τον ισχυρό ΝΟ Βουλιαγμένης με 18-1, την ώρα που η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε της ΝΕ Λάρισας με 9-7. Η δεύτερη μέρα επεφύλαξε τη σημαντική νίκη του ΟΥΚ επί της Νίκης και δύο… καταδικαστικές για τους κυανόλευκους ήττες, που πέραν από τον ΟΥΚ ηττήθηκαν και από τον πρωτοπόρο ΝΟΒ με 16-5. Την Τρίτη και τελευταία ημέρα, ο ΟΥΚ πέτυχε τη νίκη που χρειαζόταν επί της ΝΕ Λάρισας και σφράγισε το εισιτήριο της εισόδου στις καλύτερες ομάδες.

Τα αποτελέσματα:
ΝΟ Βουλιαγμένης-ΟΥΚ Βόλου
18-1

ΝΕ Λάρισας-Νίκη Βόλου 7-9
Νίκη Βόλου-ΝΟ Βουλιαγμένης 6-15
ΚΕ Κοζάνης-ΝΕ Λάρισας 6-18
ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου
6-5
ΝΟ Βουλιαγμένης-ΚΕ Κοζάνης 17-3
ΚΕ Κοζάνης-ΟΥΚ Βόλου 6-11

ΝΕ Λάρισας-ΝΟ Βουλιαγμένης 2-8
Νίκη Βόλου-ΚΕ Κοζάνης 10-5
ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λάρισας 15-8

Βαθμολογία
1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
2. ΟΥΚ Βόλου 9
3. Νίκη Βόλου 6
4. ΝΕ Λάρισας 3
5. ΚΕ Κοζάνης 0

Ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Γιώργος Ντόνας, στηρίχθηκε στους παρακάτω αθλητές: Νάσιος, Κουφιδάκης, Γαργαλέτσος, Νασιάκος, Μπένης, Βλιώρας, Αχλαδιώτης, Ντόνας Μ., Γεωργιάδης, Τσιμπερίδης, Μπομπός, Ανδρόνογλου, Καραγιάννης, Μπακαλάκης, Νταρίκος, Μορφονιός, Ιωάννου.

Από την άλλη, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, επέλεξε για συμμετοχή στο πρωτάθλημα τους: Γκατζούνα, Γκανάτσιο Δ., Βάτσο, Μόσιο, Χαλατσόπουλο, Κοκκινάκη, Νιζάμη, Τσίχλα, Γ., Τσίχλα Στρ., Δαλιάνη, Γκανάτσιο Γ., Στεφάνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου