ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε Μπουτζίκο ο Ολυμπιακός

πήρε-μπουτζίκο-ο-ολυμπιακός-811317

Εμπειρία για την αριστερή πλευρά είναι η 7η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος μετά τους Γιακουμή, Παλιούρα, Οικονομόπουλο, Φλίγκο, Σαχινίδη και τον Νιγηριανό Νταβίντ Ναζίμ απέκτησε και τον αριστερό μπακ Νίκο Μπουτζίκο, που είναι γνώριμος στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς από τον Γενάρη του 2015, αλλά και την περίοδο 15-16, μέχρι που η ομάδα «αποχώρησε» από το πρωτάθλημα, είχε αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» στη Β’ Εθνική συνολικά σε 31 αγώνες…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Μπουτζίκος, γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1989 στον Πολύγυρο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες Κερμανίδη και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2004 ως ερασιτέχνης και παρέμεινε για 4 χρόνια εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας, ενώ τον Ιανουάριο του 2007 ο Παναθηναϊκός τον επιβράβευσε προσφέροντάς του το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Μάλιστα το 2007-08 σε ηλικία 18 ετών είχε μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ, κόντρα στην ΑΕΚ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια σε αρκετές ομάδες, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές σε Αγροτικό Αστέρα (22) και Παναχαϊκή (20). Συνολικά έχει 156 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο και γρήγορο αμυντικό, και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι», παρότι υπήρχαν πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής που ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Μπουτζίκο.

Ο Νίκος Μπουτζίκος είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Είναι πολύ γνωστός στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και το 2015 συμμετέχοντας με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο 28χρονος μπακ προέρχεται από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού στον οποίο είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, του Ολυμπιακού Βόλου και του Αγροτικού Αστέρα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την Παναχαϊκή, με την οποία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές «γράφοντας» μία πλήρη αγωνιστική χρονιά.

Πρόκειται για έναν έμπειρο και καταξιωμένο ποδοσφαιριστή, με μεγάλη δυναμική μέσα στο γήπεδο και μαχητικότητα, ενώ είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας μας από την προηγούμενη παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με την απόκτηση και του Νίκου Μπουτζίκου, το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει το «χτίσιμο» της ομάδας, αυτή τη φορά προσθέτοντας στην αμυντική γραμμή έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει στην ερυθρόλευκη οικογένεια τον Νίκο Μπουτζίκο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

  • Τα δύο πρώτα φιλικά έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου, κι αυτά είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική, και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στον Βόλο την 1η Σεπτεμβρίου.
  • Μέχρι στιγμής, εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών, έχει ήδη ξεκινήσει η συνεργασία με την εταιρεία Zeus για τον ιματισμό της ομάδας, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί και η προετοιμασία στο Ελατοχώρι Πιερίας, από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου..
  • «Κλεισμένη» είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου κι αυτή είναι η Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου