ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξανά… Νίκη για Βέργο και Λάιο

ξανά-νίκη-για-βέργο-και-λάιο-811324

Με τη φανέλα της Νίκης Βόλου θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Γιάννης Βέργος και Βασίλης Λάιος, με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να δίνει συνέχεια στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, φθάνοντας πλέον τις οκτώ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τους Χρήστο και Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Νίκο Παπαδήμα και Αλέκο Αναστασίου, η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες την παραμονή ακόμη δύο ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι παραμένουν κάτοικοι Πανθεσσαλικού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά ο Γιάννης Βέργος, με τον πολύπειρο μέσο (και ενίοτε όποτε χρειάστηκε η Νίκη Βόλου, στόπερ ή και δεξί μπακ) να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους, στους οποίους βρίσκεται από την περίοδο 2015-16, όταν και μεταπήδησε από τον Πύρασο.

Ο Βέργος με τα κυανόλευκα, όντας και εκ των αρχηγών, έχει φορέσει μέχρι σήμερα 45 φορές τη φανέλα της ομάδας σε παιχνίδια πρωταθλήματος. Την περσινή σεζόν, πάντα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με τους κυανόλευκους και πλέον συνεχίζει για 4η χρονιά στη Νίκη.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. αναφέρεται για την παραμονή του 31χρονου Γιάννη Βέργου: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργο για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Γιάννης Βέργος είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 1987 και έχει ύψος 1,85. Τη σεζόν 2017-2018 είχε με τη φανέλα της Νίκης 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο παρελθόν ο Γιάννης Βέργος έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Θράκης, της Βέροιας, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Βατανιακού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Εθνικού Φιλιππιάδας και του Πυράσου. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Συνέχεια με Λάιο

Η συνέχεια με την 8η κατά σειρά παραμονή ποδοσφαιριστή δόθηκε με τον Βασίλη Λάιο, με τον Λαρισαίο αμυντικό να αγωνίζεται φέτος σε 18 παιχνίδια της Νίκης Βόλου, είτε ως δεξί μπακ, που είναι φυσική του θέση, είτε ως αριστερό, καλύπτοντας σε αρκετές περιπτώσεις το κενό που άφησε η φυγή του Δημήτρη Δημολιού τον περασμένο Ιανουάριο.

Στην ανακοίνωση παραμονής του 23χρονου Βασίλη Λάιου σημειώνεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάιο για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Βασίλης Λάιος είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1995, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στον Αμπελωνιακό, στον Δωτιέα Αγιάς, στη Σπάρτη και στον ΑΟ Λουτράκιου. Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Νίκης Βόλου είχε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Στο Κύπελλο Ελλάδος η Νίκη

Στο Κύπελλο Ελλάδος 2018-19 θα συμμετάσχει και η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής του θεσμού, το οποίο παρουσιάστηκε χθες από την πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, κ. Ψαρρόπουλο. Στην διοργάνωση του θεσμού της νέας χρονιάς θα συμμετάσχουν οι 16 ομάδες της Super League, οι 16 ομάδες της Football League και οι 53 κυπελλούχοι των ΕΠΣ της περιόδου 2017-18, με τη Νίκη Βόλου να βρίσκεται ανάμεσα τους, μετά την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό με τον ΝΠΣ Βόλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου