ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 27 Ιουνίου… η μετατροπή σε ΠΑΕ Βόλος

στις-27-ιουνίου-η-μετατροπή-σε-παε-βόλο-811897

Για τις 27 Ιουνίου ορίστηκε η ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση με σκοπό τη μετατροπή του ΝΠΣ Βόλος σε ΠΑΕ Βόλος, καθώς τη νέα χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Σ.:

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το σωματείο με την επωνυμία “ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ” καλεί τα Μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 12:00μ στα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 15 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Απόφαση των μελών του σωματείου για τη μετατροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος σε ΠΑΕ.

Β) Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε.

Γ) Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας.

Δικαίωμα Συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα Μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει».

Εκτός από τη Γενική Συνέλευση που έπεται, ο σχεδιασμός των «κυανέρυθρων» είναι σε εξέλιξη, με πολλές μεταγραφικές και όχι μόνο υποθέσεις να έχουν ήδη δρομολογηθεί. Οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται αυτό το διάστημα υπό άκρα μυστικότητα, και μετά τις προσθήκες των Λυμπέρη Στεργίδη και Βλάσση Ανδρικόπουλου θα υπάρξει συνέχεια.

Θυμίζουμε πως η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να πηγαίνει στην Πορταριά στις 22 του ίδιου μήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Αυγούστου, ενώ θα αγωνιστούν με τους Μαγνησιακό (28/7) και Θησέα (3/8). Οι πρωταθλητές του 7ου Ομίλου στη συνέχεια θα δώσουν τέσσερα δυνατά φιλικά με Λαμία (8/8), Λεβαδειακό (13/8), ΠΑΣ Γιάννινα (17/8) και Τρίκαλα (22/8).

Λ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου