ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε αναμονή ανακοινώσεων του Βόλος F.C.

σε-αναμονή-ανακοινώσεων-του-βόλος-f-c-812557

Σε αναμονή ανακοινώσεων βρίσκονται οι φίλαθλοι του Βόλος F.C. ειδικά μετά την ενημέρωση από τη διοίκηση της ομάδας «ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προχωρά σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και το ρόστερ της ομάδας έχει ήδη συμπληρωθεί κατά 90% με παίκτες εγνωσμένης αξίας, ικανούς να καταστήσουν τον Βόλο πρωταγωνιστή και στο πρωτάθλημα της Football League».

Διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών πάντως έχουν ακουστεί πως ενδιαφέρουν τον Βόλος F.C., ενώ έχουν ανακοινωθεί ο μέσος Λυμπέρης Στεργίδης από την Παναχαϊκή και ο αμυντικός Βλάσσης Ανδρικόπουλος από τον Αιγινιακό.

Αυτός που αναμένεται είναι ο Αργεντίνος 25χρονος μέσος Ογκούστο Μαξ ο οποίος φορούσε τη φανέλα της Κίλμες και έχει παίξει ακόμη σε Σεν Μαρτιν, Τακουμάν και Γιουβεντούντ Ουνίδα, ενώ έχει γραφτεί και για ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Γκενάντι Ξενοδόχοφ.

Ήδη έχουν γίνει ανανεώσεις συνεργασίας με 15 ως τώρα ποδοσφαιριστές! Ετσι και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος οι: Ν. Μπουργάνης , Β. Μάντζης, Α. Ζέρης , Α. Γκαλίτσιος, Σ. Δημόπουλος, Α. Ντεντάκης, Ι. Καμπαγιέρο, Μ. Πέντα, Κ. Ηλιόπουλος, Κ. Μηλιώτης, Θ. Παπαδόπουλος, Δ. Διμηνάς, Κ. Δεμηρτζόγλου, Ι. Ντόσης, Β. Κραβαρίτης.

Η ομάδα που θα μετατραπεί από τη Γενική Συνέλευση σε ΠΑΕ Βόλος, θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 9 Ιουλίου με τον καθιερωμένο αγιασμό και μετά θα αναχωρήσει στις 22 Ιουλίου για την Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 4 Αυγούστου. Στο Πήλιο θα δοθούν δυο φιλικά με Μαγνησιακό (28/7) και Θησέα (3/8), ενώ στη συνέχεια υπάρχουν πιο δυνατά φιλικά που έκλεισε ο ΝΠΣ Βόλος και είναι τα εξής:

Λαμία-ΝΠΣ Βόλος (8/8)

Λεβαδειακός-ΝΠΣ Βόλος (13/8)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΝΠΣ Βόλος (17/8)

ΝΠΣ Βόλος-Τρίκαλα (22/8).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου