ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόουτς Ντάλιτς έδιωξε τον Κάλινιτς από την αποστολή της Κροατίας

ο-κόουτς-ντάλιτς-έδιωξε-τον-κάλινιτς-α-814659

Το σενάριο που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες στην Κροατία έγινε πράξη, αφού με ανακοίνωσή του, ο Ζλάτκο Ντάλιτς επιβεβαίωσε ότι ο Νίκολα Κάλινιτς δεν ανήκει πλέον στην αποστολή της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο επιθετικός της Μίλαν φέρεται να αρνήθηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή του Μάριο Μάντζουκιτς στο 2ο ημίχρονο της νίκης με 2-0 επί της Νιγηρίας και αντ’ αυτού, πέρασε στον αγώνα ο Μάρκο Πιάτσα. Ο 30χρονος διεθνής έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι στον πάγκο και επικαλέστηκε ότι ένιωθε πόνους στη μέση και γι’ αυτό δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

“Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία, ο Κάλινιτς έκανε ζέσταμα και υποτίθεται θα περνούσε στον αγώνα στο 2ο ημίχρονο. Όμως, δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει λόγω προβλήματος στη μέση. Το ίδιο συνέβη και στο φιλικό με τη Βραζιλία στην Αγγλία, καθώς και στην προπόνηση της Κυριακής. Το δέχθηκα ψύχραιμα και από τη στιγμή που χρειάζομαι τους παίκτες μου έτοιμους να αγωνιστούν, πήρα την απόφαση”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ντάλιτς.

Ο Κάλινιτς αποτελούσε το αναπληρωματικό φορ περιοχής της Κροατίας, η οποία πλέον έμεινε μόνο με τον Μάντζουκιτς για τα παιχνίδια του 4ου ομίλου με Αργεντινή (Πέμπτη 21/06) και Ισλανδία (Τρίτη 26/06).

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου