ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε… στην κορυφή

επέστρεψε-στην-κορυφή-815324

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην κορυφή του Ανεπίσημου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επέστρεψε φέτος η ομάδα Caprice Παπαδοπούλου, που κατέκτησε το νταμπλ… με πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ομάδα Caprice Παπαδοπούλου επέστρεψε στην κορυφή μετά από τρία χρονιά, μια κορυφή που είχε γίνει συνήθεια από πιο παλιά, όταν για 6 χρονιές από το 2005 έως το 2010 μονοπωλούσε την υπόθεση τίτλος στο Ανεπίσημο Πρωτάθλημα, έναν θεσμό που έχει 38 χρόνια ζωής…

Η αυλαία του 38ου Ανεπισήμου πρωταθλήματος Νομού Μαγνησίας έπεσε το Σάββατο 9/6/2018 με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλου μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας Caprice Παπαδοπούλου και της ομάδας «Ελλάδα Εικόνες», και βρήκε νικήτρια την ομάδα CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στα πέναλτι με 4-3, καθώς ο πολύπειρος γκολκίπερ Απόστολος Τσάνας -που φέτος πανηγύρισε και επίσημο τίτλο ως προπονητής τερματοφυλάκων του Θησέα- απέκρουσε το πέμπτο πέναλτι αλλά και σκόραρε για την ομάδα του στο αντίστοιχο πέμπτο πέναλτι (είχαν χάσει και οι δύο ομάδες από ένα).

Ο τελικός στα 90’ τελείωσε 0-0 με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες που κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους στις εκατέρωθεν ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Οι παίχτες της ομάδας CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας το ΝΤΑΜΠΛ, που ήταν το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας η οποία τελείωσε με την καλύτερη ανταμοιβή γι’ αυτούς.

Στο ημίχρονο του τελικού του κυπέλλου αγώνα έγιναν και οι απονομές του πρωταθλήματος, με τον Κώστα Αετόπουλο να παραλαμβάνει από τον Κ. Τσουρέλη το κύπελλο του πρωταθλητή για την ομάδα CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Στο πρωτάθλημα τις άλλες θέσεις κατέκτησαν με την σειρά 2η GHETTO, 3η Αργώ, 4η GLASSCO και απονεμήθηκε και το κύπελλο ήθους για φέτος στην ομάδα «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Οι νταμπλούχοι επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια στην κορυφή (κατακτώντας και τα δύο τρόπαια) με μία ομάδα ανανεωμένη, καθώς ο Κ. Αετόπουλος δημιούργησε αυτά τα τρία χρόνια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και στα επόμενα πρωταθλήματα.

Μπορεί να λέγεται Ανεπίσημο Πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει οργάνωση και αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές που παλιότερα πέρασαν από τις μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Όσον αφορά την πάλι πρωταθλήτρια ομάδα Caprice Παπαδοπούλου, που φέτος κατέκτησε το νταμπλ με πρωτάθλημα και κύπελλο, ο υπεύθυνός της Κώστας Αετόπουλος εξηγεί πώς καταφέρνει αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας… «Η ιστορία της ομάδας από την δημιουργία της έως σήμερα είναι γνωστή και έχει ειπωθεί πολλές φορές από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα στον Βόλο. Αυτά όμως που μπορούμε να πούμε επιγραμματικά είναι η σωστή επιλογή παικτών, γιατί εκτός των ανθρώπων που είναι εργαζόμενοι στα ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (αγαπάνε τη φανέλα και ξέρουν ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά τους στους αγωνιστικούς χώρους) οι παίχτες που θα έρθουν στην ομάδα για να τη βοηθήσουν πρέπει πάνω από όλα να έχουν ποδοσφαιρικό ήθος, να βάζουν το συμφέρον της ομάδας πάνω από την προσωπική τους ποδοσφαιρική απόλαυση και να ενσωματωθούν πλήρως με την υπόλοιπη ομάδα για να είναι μια ζωντανή διαφήμιση της φανέλας που φοράνε. Επίσης στην ομάδα μας υπάρχει οργάνωση σε όλους τους τομείς. Δεν μένει τίποτα στην τύχη του αλλά υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που φροντίζει για ό,τι έχει σχέση με την ομάδα.

Τέλος θα πω ακόμη μια φορά ένα ευχαριστώ από όλη την ομάδα για τη στήριξη που έχουμε στον διευθυντή του εργοστασίου Βόλου κ. Π. Σαλικόπουλο, στη διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας κυρία Γρηγοροπούλου και πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ευάγγελο Αργυρόπουλο Παπαδόπουλο, που χωρίς τη δική του έγκριση για τις ανάγκες της ομάδας (κυρίως οικονομικές) δεν θα συνέχιζε να υπάρχει έως σήμερα».

Το Ανεπίσημο Πρωτάθλημα με ομάδες από βετεράνους αλλά και νέους, από εργοστάσια και από καφετέριες έχει 38 χρόνια ζωής και σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν και ομάδες που έγιναν επίσημες… σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε να παίζει από το 1980.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα Caprice Παπαδοπούλου κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, ενώ σερί έκαναν και οι βετεράνοι Διμηνίου και η Greco Grill.

Εκτός από τις ομάδες που αναφέρθηκαν, τη δική τους ιστορία είχαν και άλλες όπως οι Καραϊσκάκης, ΠΑΟΠΑ, Ελυζέ, Αργιθέα, Στρόμπολι Ακράτητος, Αετός, Καφέ Αλάσκα και αρκετοί γνωστοί παίκτες όπως οι Τσόγκας, Μάνδαλος, Ηλιόπουλος, Μπίλλης, Μαλακασιώτης, Σταμογιώργος, Κατσικαδάμος, Παρισσάκης, Ψοφογιώργος, Ανδρεόπουλος, Παπαδήμας, Καραγιώργος, Ζάχος, Θεοδωρίδης, Τσάνας, Μπουραζάς, Γκόλιας, Φέκκας, Καζίλας κ.ά. πέρασαν από το Ανεπίσημο Πρωτάθλημα…

Οι πρωταθλήτριες ομάδες στο Ανεπίσημο τα τελευταία 20 χρόνια ήταν οι εξής:

1998 Αετός

1999 Ιωνία – Αλάσκα

2000 Αλάσκα

2001 Αλάσκα

2002 Αργιθέα

2003 Αργιθέα

2004 ΠΑΛΜΑ

2005 Caprice Παπαδοπούλου

2006 Caprice Παπαδοπούλου

2007 Caprice Παπαδοπούλου

2008 Caprice Παπαδοπούλου

2009 Caprice Παπαδοπούλου

2010 Caprice Παπαδοπούλου

2011 Βετεράνοι Διμηνίου

2012 Βετεράνοι Διμηνίου

2013 Βετεράνοι Διμηνίου

2014 Caprice Παπαδοπούλου

2015 Greco Grill

2016 Greco Grill

2017 Greco Grill

2018 Caprice Παπαδοπούλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου