ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Νιάρο στον Ολυμπιακό Βόλου

σενάρια-για-νιάρο-στον-ολυμπιακό-βόλο-817510

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ενδιαφέρον για τον 28χρονο Χρήστο Νιάρο, πρώην ποδοσφαιριστή της Σπάρτης, που καλύπτει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου αποκαλύπτει δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.

Αναλυτικά τονίζεται ότι: «Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com τον 28χρονο αριστερό μπακ-χαφ έχουν προσεγγίσει οι «ερυθρόλευκοι»! Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Νιάρος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπάρτης, έχοντας 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Από κει και πέρα, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Δόξα Δράμας, Κόρινθο, Αχαρναϊκό, ΑΟ Τρίκαλα και Εργοτέλη. Ο 28χρονος αριστερός μπακ-χαφ σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com είχε μία πρώτη επαφή με άνθρωπο του Ολυμπιακού Βόλου και καλοβλέπει την προοπτική να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον σύλλογο της Μαγνησίας».

Το παραπάνω δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί στις οργανωμένες και συντονισμένες κινήσεις και στα θέματα της στελέχωσης του ρόστερ, που φέτος οι ερυθρόλευκοι «τελειώνουν» από νωρίς, με βασικό στόχο για την ερχόμενη σεζόν να βρεθούν εκ νέου στις επαγγελματικές κατηγορίας. Η νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα βρει τον Ολυμπιακό Βόλου ιδιαίτερα ενισχυμένο, με νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Κώστα Φλίγκο, που μετά τη σεζόν 2016-2017, έρχεται να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του… πρώτου σκόρερ και να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στη νέα προσπάθεια. Ο έμπειρος φορ αποτελεί την 4η μεταγραφική κίνηση από πλευράς Βολιωτών, που ήδη έχουν ανακοινώσει και τους Γιακουμή, Παλιούρα, Οικονομόπουλο.

Εξάλλου, οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή έχουν δώσει μια πρώτη γεύση του αγωνιστικού πλάνο, πάνω στο οποίο οι Βολιώτες θα κινηθούν.

Από κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν πρωτοκλασάτες ομάδες, από Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να δοθούν φιλικά παιχνίδια, που θα πιστοποιήσουν την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου, έπειτα και από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου, στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Βέβαιο είναι, ότι μετά και την ολοκλήρωση της -σε πανηγυρικό κλίμα- Γ. Σ. του συλλόγου, τις κινήσεις σε όλα τα επίπεδα και τις δηλώσεις παραγόντων της ομάδας, το κλίμα είναι απόλυτα θετικό στο σύλλογο, που δείχνει ότι οργανώνεται πλήρως ενόψει των απαιτήσεων της νέα σεζόν.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, καλώντας όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου να καταθέσει γραπτή πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αναλάβει την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, να παρουσιάσει τη γραπτή του πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο έως και σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέξανδρο Μεταφτσή, Γενικό Έφορο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6958459454».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου