ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τη Δευτέρα με Γ.Σ. «μετατρέπεται» σε ΠΑΕ Βόλος

τη-δευτέρα-με-γ-σ-μετατρέπεται-σε-παε-820551

Στη μετατροπή του σε ΠΑΕ Βόλος θα προχωρήσει μέσω συνέλευσης την ερχόμενη Δευτέρα ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ΝΠΣ Βόλος που ετοιμάζεται να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League

Η Γ. Σ. θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου, και στην ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται: «Το σωματείο με την επωνυμία «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 12. 00μ. στα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 15, με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α. Απόφαση των μελών του σωματείου για τη μετατροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ΠΑΕ

Β. Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α Ε.

Γ. Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για τη διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας.

Δικαίωμα Συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει».

*Ήδη στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλος κινούνται επαγγελματικά και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε με τις ανανεώσεις συνεργασίας με 15 ως τώρα ποδοσφαιριστές! Ετσι και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος οι: Ν. Μπουργάνης , Β. Μάντζης , Α. Ζέρης , Α. Γκαλίτσιος , Σ. Δημόπουλος , Α. Ντεντάκης ,Ι. Καμπαγιέρο , Μ. Πέντα , Κ. Ηλιόπουλος , Κ. Μηλιώτης, Θ. Παπαδόπουλος, Δ. Διμηνάς, Κ. Δεμηρτζόγλου, Ι. Ντόσης , Β. Κραβαρίτης .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου