ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει τη Νεάπολη για 12 χρόνια ο ΝΠΣ Βόλος

παίρνει-τη-νεάπολη-για-12-χρόνια-ο-νπσ-βό-821111

Πρόταση στον Δήμο Βόλου για να του παραχωρηθεί το Στάδιο της Νεάπολης για 12 χρόνια καταθέτει ο ΝΠΣ Βόλος, θέλοντας να κάνει σημαντικά έργα αναμόρφωσης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ της ομάδας μιλώντας στον Spor fm 89.5

O Γιώργος Σπυριδόπουλος, που αναφέρθηκε σε διαδικασίες που προχωρούν για τη σύσταση της ΠΑΕ Βόλος, μιλώντας για τα σχέδια της ομάδας σχετικά με την αναβάθμιση του Σταδίου της Νεάπολης, τόνισε ότι υπάρχει έτοιμος φάκελος που περιμένει έγκριση και στόχος είναι να γίνει ένα στολίδι με επέκταση κερκίδων, αλλαγές στο σκέπαστρο, στα αποδυτήρια, δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων και άλλα πολλά.

Έως τώρα το Στάδιο Νεάπολης παραχωρούνταν στον «ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ», για έναν αγώνα και μια προπόνηση την εβδομάδα με μηνιαίο αντίτιμο και την ομάδα υπεύθυνη για τη συντήρηση και την καθαριότητα του γηπέδου.

Από την περασμένη Δεύτερα τα σχέδια ανάπλασης του Σταδίου βοηθά και η απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τη Νεάπολη, όπου για συντήρηση και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων θα δοθούν από 250.000 ευρώ

Εφτασαν τις 15 οι ανανεώσεις

Επαγγελματικά κινούνται στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλος και ήδη οι διοικούντες ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, με τις ανανεώσεις να φτάνουν τις 15!

Οι τελευταίες ανανεώσεις αφορούν τους Βολιώτες τερματοφύλακες Μπουργάνη και Κραβαρίτη και έτσι και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος οι: Βασίλης Μάντζης (επιθετικός 1ος σκόρερ), Αλέξανδρος Ζέρης (μέσος), Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (αμυντικός), Στέργιος Δημόπουλος (αμυντικός), Αντώνης Ντεντάκης (αμυντικός), Ιγνάσιο Καμπαγιέρο (μέσος), Μαρσέλο Πέντα (μέσος), Κώστας Ηλιόπουλος (επιθετικός), Κώστας Μηλιώτης (μέσος), Θωμάς Παπαδόπουλος (αμυντικός), Δημήτρης Διμηνάς (μέσος), Κώστας Δεμηρτζόγλου (μέσος), Γιάννης Ντόσης (αμυντικός) Νικος Μπουργάνης (γκολκίπερ) Νασίλξης Κραβαρίτης (γκολκίπερ) και το… κύμα ανανεώσεων στους «κυανέρυθρους» θα συνεχιστεί και με άλλους παίκτες από το ρόστερ των πρωταθλητών. Πέρα από τις ανανεώσεις υπάρχει κίνηση και στα μεταγραφικά, και χθες ο πρόεδρος Γ. Σπυριδόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ αποκάλυψε πως θα αποκτηθούν 4 ξένοι και τουλάχιστον 6 Έλληνες παίκτες.

Γ.Σ. για ΠΑΕ Βόλος

Σε Γ.Σ. συγκαλεί τα μέλη του ο ΝΠΣ Βόλος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου. Σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται: «Το σωματείο με την επωνυμία «ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και ώρα 12.00μ. στα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 15, με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α. Απόφαση των μελών του σωματείου για τη μετατροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ΠΑΕ

Β. Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε.

Γ. Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για τη διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας.

Δικαίωμα Συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου