ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφή – ρεκόρ για Παπασταθόπουλο

μεταγραφή-ρεκόρ-για-παπασταθόπουλο-821619

Μόνο η υπογραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απομένει για την μετακίνηση του Έλληνα διεθνή αμυντικού στην Άρσεναλ, καθώς υπήρξε συμφωνία της Ντόρτμουντ με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο από την Κυριακή για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Η μετακίνησή του στην Άρσεναλ, αν όπως όλα δείχνουν ολοκληρωθεί, θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ο Sokratis θα λάβει συνολικά το ποσό των 19.000.000 ευρώ για τα τρία χρόνια συνεργασίας που έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα. Έτσι, με διαφορά θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας στην ιστορία.

«Μεγάλο κίνητρο η Αρσεναλ για τον Σωκράτη»

Μεγάλο κίνητρο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο θεωρεί τη μεταγραφή του στην Αρσεναλ, ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε, όπως ανέφερε σε δηλώσεις στην «Bild»: «Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για τον Παπασταθόπουλο, γιατί το ήθελε. Αναζητούσε μία νέα πρόκληση σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Μια σκέψη που είχε για περισσότερο από ένα χρόνο. Θα αποκτήσει ένα μεγάλο κίνητρο από την ένταξή του στην Άρσεναλ», είπε χαρακτηριστικά στην «Bild» ο Σκίμπε, ο οποίος ήταν από το 1998 μέχρι το 2000 στον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Πέντε εκατομμύρια ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές θα έχει, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Αρσεναλ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «στην πραγματικότητα ο μισθός του θα διπλασιαστεί, αφού μπορεί να κερδίζει το ίδιο ποσό στην Ντόρτμουντ, αλλά είναι ακαθάριστο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου