ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παφλιάς: «Θέλω κάποια στιγμή να αναλάβω τη Νίκη Βόλου»

παφλιάς-θέλω-κάποια-στιγμή-να-αναλάβ-822223

Αγαπημένος της κυανόλευκης κερκίδας τα χρόνια που αγωνιζόταν με τα κυανόλευκα, ο Γιάννης Παφλιάς δεν ξέχασε την αγάπη του για τη Νίκη Βόλου, και σε συνέντευξή του τόνισε πως διακαής του πόθος είναι μια μέρα να ηγηθεί της ομάδας την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε.

Ο 50χρονος τεχνικός, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στα ηνία της ΑΕ Λεονταρίου στην Καρδίτσα, με την οποία έφτασε μια ανάσα από την 4άδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Karditsa Sport, ο Γιάννης Παφλιάς αναφέρθηκε στην ΑΕ Λεονταρίου, τις μελλοντικές του σκέψεις, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για την αγαπημένη του Νίκη Βόλου.

Για τις μελλοντικές του βλέψεις: «Ακόμη δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση για να μιλήσω ανοιχτά. Θεωρώ πως ό,τι είχα να δώσω στις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες το έδωσα. Θα με ενδιέφερε σοβαρά η προοπτική της Γ’ Εθνικής. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε υψηλότερο επίπεδο. Βρίσκομαι σε μια φάση στην οποία πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Σίγουρα αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό από Α’ ΕΠΣΚ θα το συζητούσα. Αν δεν κάτσει κάτι από τα δύο, τότε θα προτιμούσα να αναλάβω μια οργανωμένη Ακαδημία. Μου αρέσει να δουλεύω με ταλέντα, και η περιοχή μας διαθέτει αρκετά».

Για το κεφάλαιο Νίκη Βόλου: «Για μένα η Νίκη Βόλου σημαίνει πολλά. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Πέρασα υπέροχες στιγμές στη Νίκη, ως ποδοσφαιριστής. Μαθαίνω συνεχώς νέα της και εύχομαι να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, όπου ανήκει. Τα τελευταία χρόνια περνά μια κρίση, όμως έχει βαριά φανέλα και αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει. Έχω πολλούς φίλους στη Νέα Ιωνία και όποτε πηγαίνω εκεί νιώθω την αγάπη τους. Η Νίκη βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναλάβω προπονητής της. Πιστεύω πως είναι όνειρο κάθε προπονητή να κάτσει στον πάγκο αυτής της ιστορικής ομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου