ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εφτασαν τις 13 οι ανανεώσεις στον ΝΠΣ Βόλος

εφτασαν-τις-13-οι-ανανεώσεις-στον-νπσ-βό-822319

Επαγγελματικά κινούνται στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλος και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τη σύσταση της ΠΑΕ, ενώ ήδη οι διοικούντες ξεκίνησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, με τις ανανεώσεις να φτάνουν τις 13!

Έτσι και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος οι: Βασίλης Μάντζης (επιθετικός 1ος σκόρερ), Αλέξανδρος Ζέρης (μέσος), Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (αμυντικός), Στέργιος Δημόπουλος (αμυντικός), Αντώνης Ντεντάκης (αμυντικός), Ιγνάσιο Καμπαγιέρο (μέσος), Μαρσέλο Πέντα (μέσος), Κώστας Ηλιόπουλος (επιθετικός), Κώστας Μηλιώτης (μέσος), Θωμάς Παπαδόπουλος (αμυντικός), Δημήτρης Διμηνάς (μέσος), Κώστας Δεμηρτζόγλου (μέσος), Γιάννης Ντόσης (αμυντικός) και το… κύμα ανανεώσεων στους «κυανέρυθρους» θα συνεχιστεί και με άλλους παίκτες από το ρόστερ των πρωταθλητών.

Πέρα από τις ανανεώσεις υπάρχει κίνηση και στα μεταγραφικά, ενώ ο πρόεδρος Γ. Σπυριδόπουλος, που θα μιλήσει για τα πλάνα της νέας χρονιάς αύριο Τετάρτη (11π.μ. Spor fm), αναμένεται να αναφερθεί και στα σχέδια της ομάδας για αναβάθμιση του Σταδίου της Νεάπολης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου