ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τζιαλορόσο» ο Μαρκάνο

τζιαλορόσο-ο-μαρκάνο-825447

Κάτοικος Ρώμης τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2021 θα είναι ο Ιβάν Μαρκάνο, καθώς η Ρόμα ανακοίνωσε σήμερα (31/5) την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον ιταλικό σύλλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία των δύο πλευρών περιέχει οψιόν και για τέταρτη χρονιά, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «τζιαλορόσι», θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, εφόσον ικανοποιηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Μαρκάνο, ο οποίος είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από τις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό (σ.σ. τη σεζόν 2011-12 και το β΄ εξάμηνο της περιόδου 2013-14), αγωνιζόταν τις τελευταίες τέσσερις σεζόν στην Πόρτο. Εντάσσεται στο δυναμικό της Ρόμα χωρίς ο ιταλικός σύλλογος να καταβάλει κόστος μεταγραφής, καθώς λήγει το συμβόλαιό του με τους «δράκους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, επειδή η Ρόμα είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ακολουθώντας ένα ξεκάθαρο αθλητικό πρότζεκτ» δήλωσε ο Μαρκάνο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε: «Πιστεύω επίσης ότι η ποδοσφαιρική φιλοσοφία της ομάδας ταιριάζει πολύ με τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά μου».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, δήλωσε για τον πολύπειρο μπακ: «Η απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο είναι η προσθήκη ενός παίκτη, ο οποίος θα φέρει την ποιότητά του, τη σωματική δύναμή του και την τεράστια εμπειρά του στο σύλλογο. Του εύχομαι καλή τύχη σε αυτή τη νέα περιπέτεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου