ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βόλο οι τελικοί των φοιτητών

στον-βόλο-οι-τελικοί-των-φοιτητών-3911

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Βόλο και στο Olimpico Sport Club θα φιλοξενηθεί η τελική φάση για το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague, που ήδη έχει βγάλει τους πρωταθλητές και κυπελλούχους σε όλες τις πόλεις διεξαγωγής του, και οι ομάδες είναι έτοιμες να έρθουν το επόμενο τριήμερο στον Βόλο για την τελική φάση! Στο Olimpico Sport Club στην Αγία Αννα στο διάστημα 25 – 27 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελική φάση, στην οποία οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και για τους θεατές και για τους συμμετέχοντες!

Οι νικητές από δώδεκα πόλεις συμμετέχουν για πρώτη φορά σε τελικούς στην επαρχία, σε μία μοναδική διοργάνωση υπό την ονομασία Gillette Unileague, και στην πόλη μας θα βρεθεί αρκετός κόσμος! Στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση, η Gillette, ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague, προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Olimpico Sport Club, Γιάννης Σίμος (που ετοιμάζεται και για το μεγάλο τουρνουά 8Χ8), μιλώντας χθες στον Spor Fm 89,5 ανέφερε πως η οργανωτική επιτροπή του Gillette Unileague ετοιμάζει πυρετωδώς τη μεγάλη αυτή γιορτή που θα διαφημίσει και τον Βόλο, και η οποία θα κορυφωθεί με τον τελικό της Κυριακής 27 Μαΐου. Όπως ανέφερε, «Θα υπάρξει εντυπωσιακό stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ενώ οι cheerleaders του Ολυμπιακού θα αφήσουν άφωνο τον κόσμο με τις εντυπωσιακές χορογραφίες τους. Θα υπάρξουν παιχνίδια και side-events, αλλά και πολλά δώρα, τα οποία θα κερδίσουν και όσοι παρακολουθήσουν την τελική φάση στο Olimpico» (τέρμα Ζαλόγγου).

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος σχηματίζεται η Ελληνική Ομάδα mini football, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών το στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

Το επόμενο τριήμερο οι φοιτητικές ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Σπάρτη, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Κέρκυρα και Αγρίνιο θα είναι στο Βνόλο μαζί με τους περσινούς διακριθέντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την Πανελλήνια Τελική Φάση του 2018!

Η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει από ένα iPad για κάθε παίχτη. Επιπλέον, μια μεγάλη σειρά δώρων θα διατεθεί για τους διακριθέντες της διοργάνωσης όπως τα εξής: φωτογραφικές μηχανές Nikon, ποδοσφαιρικοί σάκοι Umbro, μπάλες Umbro, δωροεπιταγές των 50€ & 20€ για ταξίδια από το ekdromi.gr, δωροκουπόνια Domino’s και Odeon από το CU around και άλλα πολλά, μοιρασμένες σε διαφορετικές κατηγορίες νικητών.

Η Πανελλήνια Τελική Φάση θα περιλαμβάνει 16 ομάδες και η δομή των αγώνων δεν θα βασίζεται σε νοκ-άουτ αγώνες αλλά θα διαμορφωθούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων, για 1η φορά στην ιστορία της, με πολλαπλά παιχνίδια ανά ημέρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου