ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Χάβι Ουμπίντες

συνεχίζει-στον-ατρόμητο-ο-χάβι-ουμπίν-4078

Παίκτης του Ατρόμητου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας, Χαβιέρ Ουμπίντες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες γι’ ακόμα ένα χρόνο…

Ο 36χρονος πλέον ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό του Ατρομήτου απ’ το καλοκαίρι του 2013, μετρώντας συνολικά 24 γκολ και 36 ασίστ σε 189 συμμετοχές, ενώ τη φετινή σεζόν πέτυχε ένα τέρμα και έδωσε έξι ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Ο Ουμπίντες ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου το 2009, το 2010 πανηγύρισε άνοδο και το 2011 έπαιξε μόνο Ευρώπη (συνολικά 53 συμμετοχές και 10 γκολ με τα ερυθρόλευκα) και στη συνέχεια πριν τον Ατρόμητο πήγε στον Άρη και μετά στην Τουρκία και την Ορντούσπορ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός Χαβιέρ Ουμπίντες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2019!

Ο Αργεντινός ηγέτης του Ατρόμητου βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Η ανανέωση του αρχηγού ήταν επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου, αφού ο Χαβιέρ Ουμπίντες είναι γνωστό ότι εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του αρχηγού μια συλλεκτική εμφάνιση του Ατρόμητου, που μπροστά αναφέρει τις 190 συμμετοχές του με την ομάδα και στο πίσω μέρος τη διάρκεια του νέου συμβολαίου (2019)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου