ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Μάντζη και Ντεντάκη

χωρίς-μάντζη-και-ντεντάκη-5435

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Την προσοχή του στον τελευταίο αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει στρέψει ο ΝΠΣ Βόλος, που θα ταξιδέψει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη, στην 6η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Ο κυριακάτικος αγώνας που είναι αδιάφορος βαθμολογικά, είναι ο τελευταίος για τους κυανέρυθρους στη μίνι σειρά των playoffs ανόδου, από την οποία βγήκαν κερδισμένοι κατακτώντας το ένα εκ των δύο εισιτηρίων για την ερχόμενη αγωνιστική στη Football League.

Ετσι, ο Χουάν Φεράντο δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν όσο θα ήθελαν στα φετινά playoffs, αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός εξάλλου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάντζη ούτε του Ντεντάκη, με τον πρώτο να έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και τον ακραίο αμυντικό να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μάλιστα, μετά τον αγώνα της Κυριακής αναμένεται ξεκούραση για τους πρωταθλητές του 4ου ομίλου, ενώ θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συγχαρητήρια από Μαγνησιακό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Μαγνησιακός, αναφορικά με την άνοδο των κυανέρυθρων, στην οποία αναφέρουν: «Το Δ.Σ. του ΑΣΒ Μαγνησιακός συγχαίρει το ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ για την κατάκτηση της ανόδου κι εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της football league».

«Ομοιογένεια μεταξύ των παιδιών»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, και μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του αλλά και για τον ΝΠΣ Βόλος. Αρχικά σχολίασε:

Για την άνοδο στη Football League: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την άνοδο και δίκαια τα καταφέραμε, και στην κανονική διάρκεια και στα μπαράζ. Έχουμε το στίγμα μεγάλης ομάδας, έχουμε το στίγμα του Ηρακλή και αυτό μας βοήθησε μέσα στη χρονιά».

Για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς, το ματς στον Βόλο και την 1η θέση: «Από τα γκολ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο Ρόβας. Οδηγούσε την ομάδα εκ του ασφαλούς και στα μπαράζ είχε τη βοήθεια του Τάι που πέτυχε σημαντικά γκολ αλλά και τη βοήθεια του Πτηνόπολου. Πήγαμε στον Βόλο με μια αλλαγμένη ομάδα, όμως δείξαμε πως έχουμε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ μας. Υπάρχει ομοιογένεια μεταξύ των παιδιών που έπαιξαν στον Βόλο, έδειξαν πως είναι άξιοι που βρίσκονται στην ομάδα. Είναι αυτονόητο πως ο Ηρακλής θα κάνει πρωταθλητισμό και την επόμενη χρονιά υπάρχουν 13-14 παίκτες που μπορούν να μείνουν στην ομάδα και στην επόμενη κατηγορία. Δεν έχω μιλήσει ακόμη για την παραμονή μου, περιμένουμε να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά».

Μετακομίζει στην Αίγυπτο ο Γκώνιας

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αιγινιακό, ο Τάκης Γκώνιας έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη. Ο πρώην τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος θα φύγει από την Ελλάδα λίγα 24ωρα μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα και θα μεταβεί στην Αίγυπτο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουάντι Ντέγκλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου