ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιέστα ανόδου κόντρα στον Ηρακλή

φιέστα-ανόδου-κόντρα-στον-ηρακλή-9332

Φιέστα ανόδου στήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο ΝΠΣ Βόλος, φιλοξένησε τον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική και προτελευταία των μπαράζ ανόδου. Οι κυανέρυθροι πανηγύρισαν με ισοπαλία απέναντι στον Γηραιό την άνοδο στη Football League.

Τα γκολ του αγώνα

Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Ντεντάκης, όταν βρισκόμενος λίγα μέτρα κάτω από τη σέντρα επιχείρησε να γεμίσει προς την αντίπαλη περιοχή, με τον τερματοφύλακα Γιούδα μετά από ολέθριο λάθος να μην καταφέρνει να απομακρύνει, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Βέβαια, η χαρά δεν κράτησε και πολύ για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει σε 1-1, όταν από λάθος του Ουνγιαλίδη, ο Παναγιωτούδης πλάσαρε εύστοχα τον Μπουργάνη πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 27’ με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Πέντα να κάνει την κάθετη πάσα για τον Μάντζη, ο οποίος απέναντι από τον Γιούδα εκτέλεσε με τη μία εύστοχα για το 2-1 στο 56’. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηρακλής άγγιξε την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Γιαννίτση πέρασε άουτ, το γκολ όμως ήρθε στο επόμενο λεπτό για το τελικό 2-2 από τον Πτηνόπουλο.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: (Φεράντο) Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (74’ Ζέρης), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (68’ Ντόσης), Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης (85’ Πιαστόπουλος), Γκαρσία, Ηλιόπουλος (87’ Μηλιώτης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Μπαξεβάνος) Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας (84’ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69’ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (59’ Ρόβας), Αμαραντίδης (77’ Παπαδόπουλος), Καζναφέρης

Βαθμολογία

1ος Ομιλος
Ηρακλής 13
Βόλος ΝΠΣ 10
Απόλλων Π. 1
Τηλυκράτης 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου