ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ώρα της επιβράβευσης για τον ΝΠΣ Βόλος

η-ώρα-της-επιβράβευσης-για-τον-νπσ-βόλο-9695

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ώρα της επιβράβευσης και της στέψης…. έφτασε για τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «ΒΟΛΟΣ», που σήμερα στις 6μ.μ. στη Νεάπολη κόντρα με τον Ηρακλή… θα του γίνει απονομή κυπέλου για τον τίτλο του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και θα ακολουθήσει φιέστα για την άνοδο στη Football League.

Στη σημερινή γιορτή ο ΝΠΣ Βόλος που τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League θέλει και τη νίκη με τον Ηρακλή για να είναι και πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ έχει ετοιμάσει φιέστα ανόδου περιμένοντας ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, ώστε όλοι να απολαύσουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και να πανηγυρίσουν και να διασκεδάσουν με γνωστούς καλλιτέχνες…

Οι άνθρωποι του ΝΠΣ Βόλος υπόσχονται να αποζημιώσουν το φίλαθλο κοινό κάνοντας τη νύχτα μέρα, την ώρα που ο προγραμματισμός σε επαγγελματικά πρότυπα έχει ξεκινήσει… από την ώρα που ήταν πρωταθλητής στον 4ο όμιλο: ήδη υπάρχει λίστα παικτών, και θα αποκτηθούν αυτοί που ταιριάζουν με τους στόχους της ομάδας, που είναι να πάει ακόμη ψηλότερα.

Σήμερα λοιπόν στις 6μ.μ. ο Volos NFC θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης τον Ηρακλή, στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η αναμέτρηση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς μετά τη λήξη της θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά και της ανόδου της ομάδας στη Football League.

Η διοίκηση του Volos NFC σε ανακοίνωσή της: «καλεί τα μέλη-φίλους της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, ώστε να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που μας έκαναν ποδοσφαιρικά υπερήφανους και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο του Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η φαντασμαγορική φιέστα θα ξεκινήσει λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, ενώ θα κορυφωθεί με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές του Volos NFC.

Την απονομή θα κάνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Περικλής Λασκαράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δ. Μπουχλαριώτης.

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στη Football League. Τα καλύτερα έρχονται»…

Επίσης η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου μετά το τέλος του αγώνα να παραμείνουν στις θέσεις, ώστε να γιορτάσουν με ξεχωριστό τρόπο την άνοδο.

Η 5η αγωνιστική

Εκτός από το ματς που γίνεται σήμερα Σάββατο στη Νεάπολη, οι υπόλοιποι αγώνες για την για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής γίνονται αύριο. Όλα τα ματς:

ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής (19/5, 18:00): Τσιτσανούδης (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας).

Τηλυκράτης Λευκάδας – Απόλλων Παραλιμνίου (20/5, 17:00): Πουλημάς (Κέρκυρας), Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τίκας (Θεσπρωτίας).

Αήττητος Σπάτων – Αστέρας Αμαλιάδας (20/5, 17:00): Μανούχος (Αργολίδας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας).

Ηρόδοτος – Εθνικός (20/5, 17:00): Βρέσκας (Πιερίας), Βρούζος (Πιερίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας).

Χωρίς Τάι ο Ηρακλής στον Βόλο

Τις υπηρεσίες του Τάι θα στερηθεί ο Ηρακλής στο σημερινό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος. Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Τηλυκράτη ήταν η τέταρτη στη φετινή πορεία του με τον Ηρακλή.

Έτσι ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Ο προπονητής του Ηρακλή Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αποτελούν την αποστολή για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος. Οι παίκτες είναι οι: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Χάρης Ευσταθιάδης, Κώστας Κασναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας,Λεο Ντε Σμέντ, Μεντί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου