ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο αντί Κυριακής ο αγώνας ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής

σάββατο-αντί-κυριακής-ο-αγώνας-νπσ-βόλ-13914

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Football League, εκεί όπου θα βρίσκονται και οι δύο ομάδες μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής.

Οι κυανέρυθροι αιτήθηκαν να αλλάξει η ημέρα και ώρα της αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου κόντρα στο «Γηραιό» και το αίτημα του ΝΠΣ Βόλος για αλλαγή ημέρας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα εναντίον του Ηρακλή αποδέχθηκε η ΕΠΟ.

Η σέντρα θα δοθεί στις 6μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, σύμφωνα και με την Ομοσπονδία.

Γκάφα της ΑΕΛ για Γκαλίτσιο!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν για το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, ο οποίος είναι μέλος του ΝΠΣ Βόλος, όμως σε αρχική της ανακοίνωση η οποία διορθώθηκε στη συνέχεια, «βάφτιζε» τον ποδοσφαιριστή ερυθρόλευκο και δη του Ολυμπιακού Βόλου αναφέροντας: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση να διαψεύδει για άλλη μια φορά ψευδείς ειδήσεις μεταγραφών διαφόρων παικτών σε αυτήν. Αυτή τη φορά είμαστε αναγκασμένοι, με όλο το σεβασμό τον οποίον οφείλουμε στην οικογένεια Γκαλίτσιου για τα όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στην ιστορική διαδρομή της ομάδος, να διαψεύσουμε τη μεταγραφή του ιδιαίτερα αξιόλογου ποδοσφαιριστού του Ολυμπιακού Βόλου (σ.σ. ΝΠΣ Βόλος), παλαιού παίκτη του προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου, Αλέξανδρου Γκαλίτσιου στην ομάδα μας.

Δυστυχώς για εμάς στη θέση που αγωνίζεται αυτός ο ιδιαίτερα αξιόλογος ποδοσφαιριστής, έχουν συμβόλαιο μαζί μας οι Νίκολα Ζίζιτς, Νίκος Γκόλιας, Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς, έχουμε ήδη συμφωνήσει με έναν αλλοδαπό στόπερ και πιθανότατα θα αποφασίσει να αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά μαζί μας ο Βαγγέλης Μόρας, οπότε η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, έστω κι αν αυτός είναι ιδιαίτερα αξιόλογος όπως ο Γκαλίτσιος, καθίσταται απαγορευτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου