ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, ο 19χρονος Βολιώτης Γιώργος Τζοβάρας

πρωταθλητής-ελλάδας-με-τον-παοκ-ο-19χρο-15539

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τους Βολιώτες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τους Παναγιώτη Γλύκο και Δημήτρη Λημνιό, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός από τα Καλά Νερά, Γιώργος Τζοβάρας, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα.

Οι νεαροί παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία επιβλήθηκαν με 4-2 του Λεβαδειακού εντός έδρας, όπου το παρών έδωσαν περίπου οκτώ χιλιάδες φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά» αλλά και η Κυπελλούχος ομάδα των ανδρών. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς, την ώρα που ο δεύτερος Παναθηναϊκός έμεινε στους 71, αφού δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά (2-2).

Ο 19χρονος Γιώργος Τζοβάρας ως μέλος πλέον και της Εθνικής Νέων είναι από τα βασικότατα στελέχη της ομάδας Κ20, έχοντας 23 παρουσίες, εκ των οποίων οι 16 ως βασικός, ενώ μέτρησε φέτος σε 1.561 λεπτά συμμετοχής, έξι τέρματα και επτά ασίστ, και το κυριακάτικο είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτά μετά από εκείνο με την Κ17, επίσης για τα τμήματα υποδομών της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία του Γιώργου Τζοβάρα στις ομάδες υποδομών του ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική από τον Βόλο, μιας και μέλη της Κ17 είναι οι Γιώργος Μπάλλας και Ευθύμιος Θεοδωρίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου