ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο ΝΠΣ Βόλος αξίζει την άνοδο»

ο-νπσ-βόλος-αξίζει-την-άνοδο-19326

Ο ΝΠΣ Βόλος αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σε έναν αγώνα όπου με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στη Football League, και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας χθες στον Ρ/Σ «Fair play fm», τόνισε ότι η ομάδα αξίζει την άνοδο, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να ενωθούν όλοι για μία πανίσχυρη ομάδα…

Ερωτώμενος για το αν οι Ηρακλής και Βόλος εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια για τη Football League από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι αυτό θα συμβεί. Ο Ηρακλής στο παιχνίδι με τον Βόλο κέρδισε δίκαια, αλλά η νίκη του προέκυψε από δύο λάθη του Βόλου. Ο Βόλος μαθηματικά θέλει μία νίκη για να ανεβεί. Όταν, λοιπόν, μία ομάδα έχει παίξει 45 παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικά, κι έχει κάνει μόνο δύο ήττες, τότε αξίζει την άνοδο. Πρέπει, πάντως, ο Βόλος να αποκτήσει επαγγελματική ομάδα. Ας ενωθούνε όλοι μαζί και να φτιαχτεί μία ομάδα, η οποία όχι απλά θα είναι στη Super league, αλλά θα διεκδικεί και την Ευρώπη. Δε λέω να διαλυθούν η Νίκη και ο Ολυμπιακός, γιατί έχουν την ιστορία τους. Απλά να παραμείνουν στο ερασιτεχνικό επίπεδο, και στις επαγγελματικές κατηγορίες να ισχύει το «ισχύς εν τη ενώσει». Ας δημιουργήσουμε μία επαγγελματική ομάδα, και ας συμβάλλει ο καθένας από το μετερίζι του».

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι και για το αν ο ΝΠΣ Βόλος θα δώσει εισιτήρια στον Ηρακλή στη μεταξύ τους αναμέτρηση των μπαράζ τόνισε: «Δεν χωράει το γήπεδο για να φιλοξενήσει τον κόσμο του Ηρακλή. Θα του δώσουν 40-50 προσκλήσεις, καθώς το γήπεδο γεμίζει από τα μέλη και τον κόσμο. Ζήτησα μία χάρη από τους παράγοντες του Βόλου, να δείξουν ζωντανά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ώστε να το δουν και στη Θεσσαλονίκη. Και μου είπαν ότι θα το κάνουν».

Εκδρομή στο Παραλίμνι

Τον κόσμο του θα έχει στο πλευρό του ο Βόλος ΝΠΣ, στον κυριακάτικο αγώνα με τους Σερραίους για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Η ενημέρωση αναφέρει: «Την ερχόμενη Κυριακή 13/5 o Volos NFC αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου σε έναν αγώνα όπου με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο στη Football League. Για τον λόγο αυτό, διοργανώνεται εκδρομή στο Παραλίμνι για τον αγώνα της ομάδας μας, ώστε να ενισχύσουμε τις προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Volos NFC.

Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του εισιτηρίου του αγώνα). Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 11.00 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της ομάδας και στα τηλέφωνα 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου