ΤΟΠΙΚΟ

Πεντάσφαιρος ο Αίας

πεντάσφαιρος-ο-αίας-24498

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκαν έξι τέρματα ο Αίαντας Σούρπης συνέτριψε με 5-1 τον Άνθιμο Γαζή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με πλασέ του Χειλά εντός περιοχής με τον Αλεξίου στο αμέσως επόμενο λεπτό να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους με ψηλοκρεμαστό πλασέ από θέση τετ-α-τετ. Στο 40’ ο Αθ. Κατσαβριάς έδωσε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι προβάδισμα στην ομάδα του με σουτ εντός περιοχής. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τρεις ακόμη φορές δίχτυα αρχικά στο 60’ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακανίκα, και με τον Αθ. Κατσαβριά πέντε λεπτά αργότερα με σουτ εκ νέου να κάνει το 4-1. Στο 70’ ο Χειλάς αφού βγήκε απέναντι από τον Γκούρη πέρασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πλάσαρε σε κενή εστία για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 5-1.

ΑΙΑΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 5-1

Σκόρερ: (30’, 70’ Χειλάς, 40’, 65’ Αθ. Κατσαβριάς, 60’ Μακανίκας – 31’ Αλεξίου)

ΑΙΑΣ(Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας, Πλαβός, Μακανίκας, Μπιρτσάι, Καλοδήμος, Χειλάς, Κ. Κατσαβριάς, Αθ. Κατσαβριάς, Τσόγκας (45’ Μπούρας).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Κατσικαδάμος): Γκούρης, Βούλγαρης, Αλεξίου, Κωστάκης, Μυλωνάς, Έλσον, Κατσικαδάμος, Σεραφίδης, Κίτσας, Λάσκος, Δημόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου