ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο η προτελευταία αγωνιστική στη Super League

αύριο-η-προτελευταία-αγωνιστική-στη-super-lea-34089

Στο ντέρμπι στο «Απ. Νικολαΐδης» μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, και στις κόντρες για το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα και την αποφυγή της 15ης θέσης που οδηγεί σε υποβιβασμό (έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά ο ουραγός Πλατανιάς), συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αυριανή 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου, για τους γηπεδούχους των πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων μια σημαντική επιτυχία θα λειτουργήσει ως βάλσαμο στα όσα αντιμετωπίζουν, την ώρα που για τους φιλοξενούμενους, πέραν του γοήτρου, ο αγώνας έχει και βαθμολογική σημασία. Κι αυτό διότι με την προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο, για την ποινή που τους έχει επιβληθεί να εκκρεμεί, θέλουν να κρατηθούν σε βαθμολογική διαφορά με την κορυφή που να επιτρέπει αλλαγή δεδομένων στη μάχη του τίτλου σε περίπτωση δικαίωσης. Την ίδια ώρα, η με τα σημερινά δεδομένα ήδη πρωταθλήτρια ΑΕΚ, θέλοντας να μη χαλάσει το γιορτινό κλίμα δοκιμάζεται στην Κέρκυρα, που «καίγεται» για τους βαθμούς στη μάχη της «ουράς». Για το ίδιο ζήτημα, η Λαμία φιλοξενώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει οριστικά την παραμονή της, μιας και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό.

Στην κόντρα για την 5η θέση, που ισοδυναμεί με ευρωπαϊκή έξοδο, οι δύο βασικοί «μονομάχοι» και ισόβαθμοι αυτήν τη στιγμή Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη, έχουν τον πρώτο λόγο αγωνιζόμενοι στις έδρες τους με αντιπάλους τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ΑΕΛ, αντίστοιχα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4 (ώρα έναρξης 19.00): Ξάνθη – ΑΕΛ (Νovasports 24), Κέρκυρα – ΑΕΚ (Νοvasports 3), Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (Νοvasports Extra 1), Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (Νovasports Stories), Λεβαδειακός – Ατρόμητος (Νοvasports 5), Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Νοvasports 4), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Novasports 2), Πλατανιάς – Πανιώνιος (Νοvasports 1).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου