ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νοκ άουτ Χουλτ και Βράνιες στην ΑΕΚ για Κέρκυρα

νοκ-άουτ-χουλτ-και-βράνιες-στην-αεκ-για-35167

Δίχως τέσσερα βασικά στελέχη θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 29/4, 19:00).

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ογκνιέν Βράνιες, Νίκλας Χουλτ, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Σέρχιο Αραούχο για την αναμέτρηση απέναντι στους Φαίακες που «καίγονται» για βαθμούς. Χουλτ και Βράνιες ταλαιπωρούνται από τραυματισμό -ο πρώτος υποβλήθηκε μάλιστα σε θεραπεία λόγω μια κάκωσης ιερολαγονίου συνδέσμου (στη λεκάνη) και ο δεύτερος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα- ενώ Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο είναι τιμωρημένοι έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 10.30 στα Σπάτα και στη συνέχεια η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

Αναμέτρηση για την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε οδηγία προς τους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά “… Παρά το γεγονός ότι και αυτός ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την ομάδα και τον κόσμο μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους φιλάθλους την απόλυτη συμμόρφωση με την απόφαση (σ.σ. περί απαγόρευσης μετακινήσεων), καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018!…”.

Στο μεταξύ, σε πολύ καλό κλίμα γιορτάστηκε η Διεθνής Ημέρα Ποδοσφαίρου και Φιλίας στην Ελλάδα με τη διοργάνωση φιλικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή παιδιών από σχολεία και συλλόγους.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος καλωσόρισε τα παιδιά και τις αντίπαλες ομάδες, ενώ οι δύο μικροί πρεσβευτές, ο δωδεκάχρονος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία της ΑΕΚ, Πέτρος Γαρείος και η δωδεκάχρονη Νεφέλη Μακντόναλτ, που συμμετέχει στην ελληνική αποστολή με το ρόλο της μικρής δημοσιογράφου, φόρεσαν σε όλους τους παρευρισκόμενους το βραχιόλι της Φιλίας, σύμβολο του προγράμματος Football For Friendship και τον σημαντικών ανθρώπινων αξιών που πρεσβεύει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου