ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατ’ αρχάς διαφωνία

κατ-αρχάς-διαφωνία-36060

Διαφωνία, στο ζήτημα των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους δύο φιναλίστ, προέκυψε κατά την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι χθες στα γραφεία της ΕΠΟ. Η πρόταση της Αστυνομίας να δοθούν από 13.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προκάλεσε την αντίδραση των δύο ομάδων, που θεωρούν τον αριθμό πολύ μικρό, και φέρεται να αντιπροτείνουν ένα νούμερο λίγο πάνω από τις 20.000, με την ομοσπονδία να συναινεί.

Τόσο οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ όσο και εκείνοι της ΑΕΚ φάνηκαν πως δεν περιμένουν να πάρουν όσα εισιτήρια είχαν δοθεί το 2014 στην αναμέτρηση του δικεφάλου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό (δηλαδή από 23.000), αλλά ξεκαθάρισαν ότι οι 13.000 είναι ένα εξαιρετικά μικρό νούμερο.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές (ΕΠΟ, Αστυνομία, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη δεύτερη σύσκεψη, την Παρασκευή 27/4, οπότε και αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να τεθεί ζήτημα αλλαγής της έδρας του τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί οριστικά στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 12/5.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου