ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολα τα θέματα στην αναμονή!

ολα-τα-θέματα-στην-αναμονή-38703

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε «αναγκαστική» αναμονή βρίσκονται όλα τα θέματα στον Ολυμπιακό Βόλου, και η ομάδα περιμένει την οριστική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (που δεν αποκλείεται να εκδοθεί σήμερα), για να… ανάψει πράσινο φως στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η αρχική ένσταση περί κακής συμμετοχής του Κόλα είχε γίνει για ματς που πραγματοποιήθηκε στις 28/1 (ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ), ωστόσο ο Ρήγας προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων και η υπόθεση συζητήθηκε στις 3 Απριλίου.

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα δικαιωθεί και από την Ε.Ε της ΕΠΟ, αφού το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης ήταν ξεκάθαρο, αλλά όσο η απόφαση δεν έχει εκδοθεί επίσημα (πιθανόν θα ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη) οι διοικούντες είναι αναγκασμένοι να περιμένουν προτού αρχίσουν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, αν και κάποιες κινήσεως γίνονται – αλλά με ανεπίσημο χαρακτήρα.

Πάντως για την ομάδα του Ολυμπιακού οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και το νέο ραντεβού θα είναι τον Ιούλιο (όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία), ενώ και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, μιλώντας για το μέλλον του στην ομάδα, είπε ότι την επόμενη μέρα δεν μπορεί να την ξέρει κανείς και πως δεν θα μπορούσε να είχε κάνει ήδη κάποια συζήτηση, αφού το βάρος πέφτει στην επιλογή των ατόμων που θα «τρέξουν» διοικητικά τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όσον αφορά τις κινήσεις να υπάρξει νέα Διοικούσα Επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύντομα θα ζητηθεί από ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους και όλα θα κριθούν από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, καθώς η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός, παρότι πήρε άριστα αναλαμβάνοντας από τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν σκοπεύει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα χρονιά…

Πάντως οι διοικούντες τον ΑΣ Ολυμπιακό έχουν φροντίσει να παραδώσουν σ’ αυτούς που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, μια ομάδα χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες μ’ έναν βασικό κορμό παικτών αλλά και άψογη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα.

Ευχαριστεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Β. ο Αθηναϊκός

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αθηναϊκού, με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για τα όσα προσέφεραν στην αθλήτρια της ομάδας, Jamee Swan, μετά τον τραυματισμό της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η διοίκηση και η ομάδα του Αθηναϊκού ευχαριστούν την διοίκηση του Ολυμπιακό Βόλου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Μεταφτση και Έξαρχο, όχι μόνο για την άμεση μεταφορά της αθλήτριάς μας Jamee Swan στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά και για την παραμονή τους στα επείγοντα περιστατικά, προσφέροντας κάθε ηθική και υλική βοήθεια. Η σοβαρότητα του τραυματισμού της αθλήτριάς μας θα φανεί μετά τις αναγκαίες εξετάσεις και τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί, και όλοι ελπίζουμε η διάγνωση του ιατρών του Νοσοκομείου Βόλου να μην επαληθευτεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου