ΠΟΛΟ

Στα playoffs o ΟΥΚ Βόλου

στα-playoffs-o-ουκ-βόλου-40010

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Αγωνία ως το τελευταίο παιχνίδι σχετικά με τις ομάδες που προκρίθηκαν στα playoffs της Β’ Εθνικής πόλο και εκείνες που θα παίξουν για την παραμονή στα playout έζησαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Στα συναρπαστικά παιχνίδια του B’ γύρου της Α’ φάσης, για τον Γ’ Ομιλο, ο ΟΥΚ Βόλου εδραίωσε την πρόκρισή του στα playoffs, εκεί όπου θα παλέψει για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, προκειμένου να επιστρέψει, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Οι Βολιώτες κέρδισαν εύκολα και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν απέναντι σε ΝΕ Λάρισας, ΝΕ Λαμίας και ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Η δεύτερη ομάδα που ακολούθησε τον ΟΥΚ Βόλου, είναι η ΝΕ Λάρισας, ενώ ο 3ος ΟΕΑ/ΝΑΒ μαζί με την 4η ΝΕ Λαμίας θα αγωνιστούν στα playout, κυνηγώντας την παραμονή. Σε ότι αφορά τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, η ήττα του από τη ΝΕ Λάρισας με 9-2 (και ενώ στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 8-7), ανάγκασε το σύνολο του Νίκου Κωνσταντέλια να αρκεστεί στην 3η θέση του Ομίλου, αφού η ομάδα της Λάρισας υπερτερεί στην ισοβαθμία. Στο τελευταίο παιχνίδι, αρκούσε μια ισοπαλία απέναντι σε ΝΕ Λάρισας και ΝΕ Λάμιας για να πάρει τη 2η προνομιούχο θέση ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, ωστόσο οι Λάρισαίου κέρδισαν με 11-9, παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τα playoffs.

Πλέον, οι Βολιώτικες ομάδες, που από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν διαφορετικούς στόχους θα παλέψουν ο ΟΥΚ Βόλου για την άνοδο και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ για την παραμονή, μέσα από τις αντίστοιχες διαδικασίες.

Τα ρόστερ

Όσον αφορά τον ΟΥΚ Βόλου, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α2 μετά τον περσινό υποβιβασμό, ο προπονητής Γιώργος Ντόνας στηρίχθηκε στους εξής υδατοσφαιριστές: Βόντζος Θεοδόσης, Δίπλας Γιάννης, Νάσιος Νίνο, Καραγιάννης Χρήστος (τερματοφύλακες), Μαρινάγης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Μολοχάδης Σταμάτης (αμυντικοί), Στεργίου Γεώργιος, Παπαβασιλείου Στέργιος, Καραΐσκος Μανώλης (φουνταριστοί), Μαρινάγης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Δημητρίου Ευθύμης, Χαμίτης Δημήτρης, Κουφιδάκης Χρήστος, Βλιώρας Βασίλης, Γαργαλέτσος Απόστολος, Ντόνας Μάρκος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Γεράσιμος (περιφερειακοί).

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το ρόστερ της Βολιώτικης ομάδας, της οποίας προπονητής είναι ο Νίκος Κωνσταντέλιας έχει ως εξής: Τάσος Παπασπυρόπουλος, Σπύρος Μαλαμούσης (τερματοφύλακες), Τάσος Μεταξιώτης, Μιχάλης Παναγόπουλος, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, Σόλων Νικολάου, Γιάννης Μάκος, Γιώργος Σουγκάρης, Κώστας Λιούπης, Γιάννης Κούτνας, Γιάννης Βαρβέρης, Γιάννης Κατσώνης, Αποστόλης Τζιανής, Φοίβος Κουρνούτος, Δημήτρης Βαρδάκης, Δημήτρης Βαΐτσης, Γιώργος Τηνιακός, Νίκος Χιλντεπάτογλου, Γιάννης Καλαβρός, Στέφανος Κακάσης, Νίκος Αθανασιάδης.

Αποτελέσματα

Β’ γύρου – Α’ φάσης

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λάρισας 22-4

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λαμίας 9-4

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λαμίας 15-2

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας 2-9

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ Βόλου 4-14

ΝΕ Λάρισας-ΝΕ Λαμίας 11-9

Βαθμολογία

1.ΟΥΚ Βόλου 18

2.ΝΕ Λάρισας 9

3.ΟΕΑ/ΝΑΒ 9

4.ΝΕ Λαμίας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου