ΠΟΛΟ

Στην 7η θέση της Ελλάδας οι Νέοι Άνδρες της Νίκης

στην-7η-θέση-της-ελλάδας-οι-νέοι-άνδρες-40022

Μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην σύντομη αλλά εξαιρετικά επιτυχημένη ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έγραψαν οι Νέοι άνδρες του συλλόγου, που κατετάγησαν στην 7η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους.

Οι πολίστες της Νίκης Βόλου, που για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στην τελική φάση και η πλειοψηφία των οποίων είναι… Έφηβοι, πάλεψαν με θηρία, αγωνιζόμενοι απέναντι σε ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στη διοργάνωση, με αλλεπάλληλες κατακτήσεις τροπαίων. Έχοντας κληρωθεί στον Β’ Όμιλο της τελικής φάσης, απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό γνώριζαν ότι τα περιθώρια ήταν δύσκολα, ωστόσο αγωνίστηκαν για το καλύτερο.

Παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκαν από τους ημιτελικούς της διοργάνωσης με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, στον αγώνα κατάταξης με τον 4ο του Α’ ομίλου επικράτησαν της ΝΕ Πατρών, με 8-6, στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο πρωτάθλημα και φεύγοντας με το κεφάλι «ψηλά», από μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τελική φάση.

Ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Σαραγγανίδα, Γλούμη, Κανάκη, Γκατζούνα, Μόσιο, Γκανάτσιο, Βάτσο, Χαλατσόπουλο, Παγωνόπουλο, Δαλιάνη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Νιζάμη, Καλλιμόπουλο, Κοκκινάκη. Σημειώνεται ότι μόνο 3 από τους υδατοσφαιριστές της Νίκης Βόλου ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Ανδρών (η πλειοψηφία βρίσκεται στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων), γεγονός που κάνει την επιτυχία των κυανόλευκων ακόμη πιο εκκωφαντική

Πρωταθλήτρια στην κατηγορία αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας που επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με 6-4.Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ολυμπιακός που κέρδισε στον μικρό τελικό το ΝΟ Βουλιαγμένης με 6-4, ενώ την 5η θέση κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε στον έτερο αγώνα κατάταξης (θέσεις 5η-6η) τον ΝΟ Πατρών με 13-5.

Αποτελέσματα

ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 13-6

Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης 8-7

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-12

Νίκη Βόλου-ΝΟ Βουλιαγμένης 4-16

ΠΑΟΚ-ΝΟ Βουλιαγμένης 6-12

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός 5-12

Βαθμολογία

(Τελική Β’ Ομίλου):

1. Ολυμπιακός 9

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6

3. ΠΑΟΚ 3

4. Νίκη Βόλου 0

Μεγάλος τελικός:

ΑΝΟ Γλυφάδας-Παλαιό Φάληρο 6-4

Μικρός τελικός:

Ολυμπιακός Π.-ΝΟ Βουλιαγμένης 6-4

Αγώνας κατάταξης (5η-6η θέση):

ΠΑΟΚ-ΝΟ Πατρών 13-5

Αγώνας κατάταξης (7η-8η θέση):

Νίκη Βόλου-ΝΕ Πατρών 8-6

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου