ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς πρόβλημα ο Σαρακηνός

χωρίς-πρόβλημα-ο-σαρακηνός-40082

Μια ακόμη νίκη σημείωσε ο Σαρακηνός επικρατώντας με 3-1 του Μαγνησιακού, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία. Η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης καταγράφηκε στο 10’, όταν ο Β. Ρακής έπειτα από σέντρα του Τσεκούρα έπιασε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Βίτσου. Λίγο αργότερα ο Σιγαλάκος σούταρε με τον Βίτσο να αποκρούει, με τον γκολκίπερ του Μαγνησιακού να αποκρούει και το σουτ του Τσεκούρα λίγο αργότερα. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 38’ όταν ο Τσεκούρας με ωραία ασίστ έβγαλε τον Σιγαλάκο σε θέση τετ-α-τετ με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Β. Ρακής με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τους γηπεδούχους να απειλούν και σε ακόμη δύο περιπτώσεις αμφότερες με πρωταγωνιστή τον Κοντοβά που από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο Μαγνησιακός μείωσε τον δείκτη του σκορ με τον Κρανιά στο 80’, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι λίγο αργότερα σε ανατροπή του Δανηλόπουλου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89’ o Σιγαλάκος, ο οποίος τροφοδότησε τον Κοντοβά που πλάσαρε τον Βίτσο.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-1

Σκόρερ: (38’ Σιγαλάκος, 60’ Β. Ρακής, 89’ Κοντοβάς – 80’ Κρανιάς)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Πρέζας, Ρέλλος, Στεργιόπουλος (65’ Αγερώτης), Η. Ρακής, Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιγαλάκος, Β. Ρακής(78’ Θάνος), Καλαμάτας.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Πανόπουλος): Βίτσος, Οικονόμου, Γκέρτσος, Κοντοβάς, Μαγιόγλου (46’ Θεοδωρόπουλος), Πανόπουλος, Κρανιάς, Μάιπας, Χατζητρακόσιας, Λιάρος (75’ Γούτσιος), Δανηλόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου