ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για την υπόθεση «Κόλα»

αγωνία-για-την-υπόθεση-κόλα-40345

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου, περιμένοντας εδώ και αρκετές ημέρες την ανακοίνωση της απόφασης για την περιβόητη υπόθεση «Κόλα», μετά την ένσταση του Ρήγα Φεραίου για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η απόφαση της έφεσης των κυανόλευκων στην πρωτόδικη δικαίωση των ερυθρόλευκων θα ανακοινωνόταν την προηγούμενη εβδομάδα δεν ευοδώθηκαν, ενώ το σενάριο για την οριστική απόφαση μέσα στην τρέχουσα είναι το πιο πιθανό.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, παρά την αγωνία, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, που θα επιτρέψει στους ερυθρόλευκους να αποβάλλουν κάθε άγχος για την επικύρωση της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου, σύμφωνα με την οποία παραμένουν στην Γ’ Εθνική.

Εξάλλου, για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό», αφού θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τη διοικητική και αγωνιστική ανασυγκρότηση των ερυθρόλευκων μέσα από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα οριστεί το ερχόμενο διάστημα. Οι Βολιώτες ψάχνουν τη ριζική αλλαγή και σταθερό διοικητικό τοπίο, θέλοντας να ξεχάσουν την φετινή απογοητευτική σεζόν, κατά την οποία κινδύνευσαν ακόμα και με υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου