ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει συνέχεια για την άνοδο το μπάσκετ ανδρών

θέλει-συνέχεια-για-την-άνοδο-το-μπάσκε-41974

Συνέχεια στην προσπάθεια για την άνοδο, κάνοντας το δεύτερο βήμα, θέλει σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που αήττητη προχωράει για να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες, μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός, πρώτος και αήττητος στον α’ όμιλο της Α1, θέλει να πανηγυρίσει στις 19 Μαΐου την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κι έκανε ήδη το πρώτο βήμα την περασμένη Κυριακή νικώντας με 75-53 τον ΑΟ Καλαμπάκας. Σήμερα στις 7μ.μ. θα αγωνιστεί στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» με τον Γ.Σ. Βόλου.

Η βολιώτικη ομάδα, με προπονητή τον Γιώργο Βλιώρα και με «φόρα» από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν αήττητη και είχε την καλύτερη επίθεση με 1.478 πόντους και την καλύτερη άμυνα με 1.126, και θέλει να δείξει και στο μίνι πρωτάθλημα την ανωτερότητά της.

Στη διάθεση των Βλιώρα-Γκουγκουτούδη είναι οι εξής μπασκετμπολίστες: Μπόγδανος, Παπούλιας, Καραγεώργος, Παρασκευάς, Ίλτσογλου Θ., Λουλούδης, Αναστασόπουλος, Κυριαζής, Τζήμας, Καραθάνος, Κολιός και Αλεξίου.

Ο σημερινός αντίπαλος Γ.Σ. Βόλου, δεύτερος στον α΄ όμιλο με 14 νίκες και 4 ήττες, είχε και την 2η καλύτερη επίθεση με 1.361 πόντους, ενώ είχε επίσης τον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος (Χρ. Ζαρογιάννης με 327 πόντους). Για τον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ ο προπονητής Γιώργος Κοσμάτος θα στηριχτεί στους: Ζαρογιάννη, Κωστούλα, Καλογερόπουλο, Σταθούρο, Χριστομάνο, Παυλόπουλο, Σιδέρη, Τσίρο, Κουρουπάκη, Μούτσιο, Κυριαζή, Παλάσκα, Ντάκη και Τάσο.

Στα πλέι οφ ανόδου από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική, στα πρώτα ματς είχαμε Ολυμπιακός Β. – Α.Ο. Καλαμπάκας 75-53 και Γ.Σ. Αμπελώνα – Γ.Σ. Βόλου 62-64, και σήμερα 2η αγωνιστική παίζουν:

19:00, κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» :Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου: Διαιτητές: Αθ. Δεσλής-Δ. Τζαφλέρης

20:00, κλειστό Καλαμπάκας: ΑΟ Καλαμπάκας-Γ.Σ. Αμπελώνα: Διαιτητές: Ζαχαρής-Παργιανόπουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου