ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε στροφές πριν το φινάλε

πέντε-στροφές-πριν-το-φινάλε-41985

«Επανεκκίνηση» γίνεται σήμερα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, με τον ΑΣ Βόλος 2004 να φιλοξενεί το Μεσολόγγι 2008, στις 4:30μ.μ. στο ΕΑΚ, για την 18η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Πέντε στροφές πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, το μέλλον της βολιώτικης ομάδας στην Α’ κατηγορία μοιάζει… όνειρο απατηλό, με το σύνολο του Χρήστου Κολημήτρα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (11η), με 10 πόντους, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει όλους τους διεκδικητές του τίτλου στα παιχνίδια που απομένουν.

Παρά τον διαφαινόμενο υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, τα κορίτσια του ΑΣ Βόλος 2004 είναι αποφασισμένα να παλέψουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ πρόθεση του προπονητικού επιτελείου είναι να χρησιμοποιήσει παίκτριες με λιγότερα λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες από την Α’ Εθνική.

Στόχος της ομάδας του Βόλου στο σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη -κυρίως για λόγους γοήτρου- που θα της επιτρέψει να προσπεράσει στη βαθμολογία τη σημερινή της αντίπαλο. Ο προπονητής Χρήστος Κολημήτρας δεν υπολογίζει στα πλάνα του την Πούλιου, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και είναι τιμωρημένη.

Στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται οι: Χατζηλαζάρου, Μιχαλακάκη, Νικάκη, Αβντόλι, Νικοπούλου, Βαϊνοπούλου, Σύρμου, Κέκου, Βέτσικα, Ανδρέου, Γρηγοριάδη, Γάτσιου, Πάσχου, Καλαμπούκα, Τσελίκα, Γεωργολοπούλου, Δουκατζή, Κυριάκου

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, στο μεγάλο ντέρμπι τίτλου, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Καρδίτσα όπου θα αναμετρηθεί με τις τοπικές Ελπίδες, ενώ ο Άρης έχει σαφώς εύκολο έργο φιλοξενώντας στη Θεσσαλονίκη τον Φείδωνα Άργους. Τρίκαλα και ΑΕΛ, που αγωνίζονται κόντρα σε Ατρόμητο και Γλυφάδα, αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ δεν θα ταξιδεύσει στη Δράμα για την αναμέτρηση με τις Αμαζόνες, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
4:30μ.μ. ΑΕΛ 64-Γλυφάδα Οδυσσέας

4:30μ.μ. Ελπίδες Καρδίτσας-ΠΑΟΚ

4:30μ.μ.Τρίκαλα-Ατρόμητος Αθηνών

4:30μ.μ. Βόλος 2004-Μεσολόγγι

11π.μ. Άρης-Φείδων Άργους

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 43

2. Άρης 42

3. Ελπίδες Καρδίτσας 40

4. ΑΕΛ 27

5. Αμαζόνες Δράμας 26

6. Τρίκαλα 26

7. Ατρόμητος 24

8. Γλυφάδα 20

9. ΟΦΗ 13

10. Μεσολόγγι 12

11. Βόλος 2004 10

12. Φείδων Άργους 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου