ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος στην αναταραχή και βήμα προς την κορυφή

τέλος-στην-αναταραχή-και-βήμα-προς-την-475450

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες η αποστολή της Νίκης Βόλου χωρίς τον Αρμάντο Μαρέντζι και έχοντας αφήσει πίσω της τα όσα άσχημα γεγονότα διαδραματίστηκαν την Παρασκευή… Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στις 3 μ.μ. απέναντι στην ομώνυμη ομάδα του νησιού του Ιονίου με τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο τους, αφού ο Κροάτης απολύθηκε προχθές το βράδυ. Από την κερκίδα αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο Αργεντινός τεχνικός, Πέντρο Πάμπλο Πασκούλι που παρουσιάζεται ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο.

Το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Football League 2, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για τη δεύτερη στη βαθμολογία, Νίκη. Δεν είναι πλέον μόνο οι τρεις βαθμοί που έχει ανάγκη και το γεγονός ότι ο σημερινός αγώνας αποτελεί τον πρώτο από τους δυο συνεχόμενους εκτός έδρας του προγράμματος, από τους οποίους η κυανόλευκη ομάδα θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών για να παραμείνει σε «τροχιά» ανόδου. Οι κυανόλευκοι καλούνται παράλληλα να αποδείξουν ότι δεν στέκονται στα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, όσο κι αν τους επηρέασαν και ότι μπορούν να κοιτάξουν μπροστά. Με νίκη ή με θετικό αποτέλεσμα αναμένεται να ξεπεραστεί η προσωρινή αναταραχή που επήλθε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με την απόλυση Μαρέντζι, αλλά και τις φήμες περί απομάκρυνσης παικτών, που αναγκάστηκε με ανακοίνωσή του να διαψεύσει ο Γιδόπουλος. Με ήττα όμως ίσως επιβαρυνθεί η άσχημη κατάσταση.

Το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Μακεδονικό, Ναυπακτιακό και Εθνικό Φιλιππιάδας και διακαής πόθος όλων είναι σήμερα να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών.

Απουσίες δεν υπάρχουν λόγω τραυματισμού ή καρτών στο κυανόλευκο συγκρότημα. Ωστόσο από την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου θα καθοριστεί η συμμετοχή του Στέλιου Μαϊστρέλλη, που συμπεριελήφθη στην αποστολή. Ο έμπειρος αμυντικός έχει τιμωρηθεί από την διοίκηση με δυο αγωνιστικές λόγω άσχημης συμπεριφοράς σε συμπαίκτη του, αλλά επειδή το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, ίσως τελικά ο μεγαλομέτοχος ανάψει το πράσινο φως για να συμμετέχει κανονικά, αφού και ο παίκτης κατάλαβε το λάθος του και παρουσιάστηκε μετανιωμένος. Ο Γιδόπουλος ναι μεν υπολογίζει στην παρουσία του Μαϊστρέλλη στην ομάδα, αλλά από την άλλη θέλει πάντα να έχει τον πρώτο λόγο σε θέματα πειθαρχίας.

Αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας δεν αναμένεται να υπάρξουν στην ενδεκάδα. Το μόνο που ίσως διαφοροποιηθεί είναι να επιλέξει ένα λίγο πιο αμυντικό σύστημα ο Μπακάλης με τον Κουτσογιάννη στα χαφ, αντί του Βλάχου.

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε 20 άτομα στην αποστολή και συγκεκριμένα τους: Κόσογλου, Μπαϊμάκη, Διγκόζη, Μαϊστρέλλη, Καρακώστα, Στουρνάρα, Σαμαρά, Βακουφτσή, Γραμματικόπουλο, Νάστο, Πετρά, Ντάνισιτς, Βλάχο, Τσικνίδη, Αργύρη, Σωτρίνη, Κουτσογιάννη, Παπαδήμα, Παπαϊωάννου, Χρυσοχοΐδη.

Ο Ιωάννης Καλογεράκος από την Ενωση Ηλείας θα διευθύνει την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Football League 2. Βοηθοί του θα είναι ο Στάμος Σφυρής και Αγγελος Πίττας και τέταρτος ο Χρήστος Κούλης, όλοι από την Ηλεία.

Η Ζάκυνθος

Στην ένατη θέση του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League 2 βρίσκεται η Ζάκυνθος, που χρειάζεται τους τρεις βαθμούς σήμερα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Η ομάδα του νησιού του Ιονίου τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες της πήραν κάποια έναντι μέσα στην εβδομάδα ώστε να μην κάνουν ξανά αποχή. Αγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν για το τεχνικό τιμ. Η Ζάκυνθος μέχρι στιγμής μετρά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να πάρει διπλό είναι η Κοζάνη, την ισοπαλία απέσπασε η Δόξα Κρανούλας, ενώ ηττημένοι αποχώρησαν η Ηράκλεια, ο Εορδαϊκός και ο Ναυπακτιακός. Οι νησιώτες προέρχονται από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που απέσπασαν μόλις έναν βαθμό και σήμερα αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Συλλυπητήριο της ΠΑΕ

Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου κ. Στράτος Γιδόπουλος, ο πρόεδρος Δημήτρης Ιωαννίδης, το Δ.Σ., καθώς και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, προς τον πρόεδρο του Ομίλου Φιλάθλων, κ. Παναγιώτη Αθανασίου, για τον χαμό της μητέρας του.

Τα συλλυπητήριά τους στον πρόεδρο του ΟΦ Νίκης εκφράζουν και οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

FOOTBALL LEGUE 2–12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ζακύνθου

Ωρα: 15.00

Διαιτητής: Καλογεράκος (Ηλείας)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

33.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ 31.ΚΟΣΟΓΛΟΥ

2.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

5.ΓΙΑΝΤΣΕΛΗΣ 16.ΣΑΜΑΡΑΣ

4.ΛΙΒΕΡΗΣ 4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

8.ΚΩΣΤΑΚΗΣ 72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

23.ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ 20.ΝΑΣΤΟΣ

29.ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ 66.ΔΙΓΚΟΖΗΣ

31.ΤΣΟΥΜΑΓΚΑΣ 6.ΒΛΑΧΟΣ

69.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 14.ΠΕΤΡΑΣ

7.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ 7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ

21.ΚΟΝΤΙ 10.ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ

Προπονητές:

Σπ. Μπαξεβάνος Λ. Μπακάλης

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου