ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια και διακρίσεις για την Ακαδημία στο Karate

μετάλλια-και-διακρίσεις-για-την-ακαδη-44980

Με έξι μετάλλια επέστρεψε η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) από το Πρωτάθλημα Κarate Open Series 2018 που διεξήχθη στη Λαμία το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε με τη στήριξη του Δήμου Λαμιέων.

1.000 αθλητές και αθλήτριες από 93 συλλόγους από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο «Χαλκιοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας.

Ο σύλλογος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση συμμετέχοντας με 13 αθλητές και κατακτώντας 3 αργυρά μετάλλια και 2ες θέσεις με τους:

ΝΤΑΒΡΑ Δημήτριο στο Κουμιτε Παίδων 8 ετών -25 κιλά

ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΥ Βασιλική στο Κούμιτε Κορασίδων 11 ετών -35 κιλά

ΜΥΤΙΛΙΟ Κων/νο στο Κούμιτε Παίδων 13 ετών -45 κιλά

Και 3 χάλκινα μετάλλια 3ες θέσεις με τους:

ΜΥΤΙΛΙΟ Ανδρέά στο Κουμιτε Εφήβων στα -70 κιλά

ΤΖΑΤΖΑΚΗ Κων/νο στο Κούμιτε Παίδων 8 ετών +35 κιλά

ΣΤΥΛΟ Αστέριο στο Κούμιτε Παίδων 12 ετών -50 κιλά

Και 5η θέση στο ΚΑΤΑ παίδων 12 ετών

5η θέση Σκριμπώνης Ευστάθιος στα ΚΑΤΑ Παίδων 8 ετών

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές Καρακασιλιώτη Κατερίνα, Μαλινδρέτου Ιωάννα, Πελεκάνος Κων/νος, Τσιάνος Γεώργιος, Μπουντούκος Θεόδωρος και Δημητρίου Αναστασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές Ντάβρας Δημήτριος, Πελεκάνος Κων-νος, Σκριμπώνης Ευστάθιος, Τσιάνος Γεώργιος και Στύλος Αστέριος συμμετείχαν και στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ αποκτώντας εμπειρίες.

Το κοουτσάρισμα όλων των αθλητών ανέλαβε ο Διευθύνων προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης. Την όλη προετοιμασία ανέλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, πάντα με την καθοδήγηση του Γιώργου Κοσμίδη. Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν στους αγώνες, για τις επιτυχίες τους αλλά και τους γονείς τους που στηρίζουν τον Σύλλογο και τον ακολουθούν σε κάθε διοργάνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου