ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα άνοδος για τον ΝΠΣ Βόλος

και-τώρα-άνοδος-για-τον-νπσ-βόλος-45064

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία για την άνοδο στη Football League μπήκε πλέον ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ΝΠΣ Βόλος, καθώς χθες έγινε η κλήρωση των Play off, με το μίνι αυτό πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές του 1ου, 2ου και του 3ου ομίλου (Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής και Τηλυκράτης) να δίνει 2 θέσεις στη νέα Β΄ Εθνική.

Ο ΝΠΣ Βόλος θα ξεκινήσει την προσπάθεια για άνοδο στις 29 του μήνα από τον Βόλο με αντίπαλο τη σερραϊκή ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, και θέλει να πανηγυρίσει στις 27 Μαΐου παίζοντας τελευταίο ματς στη Λευκάδα με τον Τυληκράτη.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο είναι σε ετοιμότητα, έχοντας δώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο δυο φιλικά στα οποία νίκησε (3-0 τον Αρη Παλαιοχωρίου και 3-2 τον ΑΟ Τρικάλων), ενώ θα δώσει κι ένα ακόμη τελευταίο το Σάββατο στη Νεάπολη με τον Νέο Αμφίλοχο Αιτωλοακαρνανίας, που ήταν στον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και τερμάτισε 2ος πίσω από τον Τυληκράτη.

Θετικό για τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ είναι το γεγονός ότι αγωνιστικά φαίνεται να υπερέχει των αντιπάλων του κι ότι έχει εικόνα και για τις τρεις ομάδες, αφού υπήρξε παρακολούθηση στα τελευταίο ματς των πρωταθλημάτων τους.

To πρόγραμμα

Μετά τη κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη Football League που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ, το πρόγραμμα για τον Βόρειο όμιλο διαμορφώθηκε ως εξής:

1η αγωνιστική Κυριακή 29 Απριλίου

ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Παραλιμνίου

Τηλυκράτης – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2η αγωνιστική Τετάρτη 2 Μαΐου

Ηρακλής Θεσσαλονίκης – ΝΠΣ Βόλος

Απόλλων Παραλιμνίου – Τηλυκράτης

3η αγωνιστική Κυριακή 6 Μαΐου

ΝΠΣ Βόλος – Τηλυκράτης

Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Απόλλων Παραλιμνίου

4η αγωνιστική Κυριακή 13 Μαΐου

Απόλλων Παραλιμνίου – ΝΠΣ Βόλος

Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Τηλυκράτης

5η αγωνιστική Κυριακή 20 Μαΐου:

ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Τηλυκράτης – Απόλλων Παραλιμνίου

6η αγωνιστική Κυριακή 27 Μαΐου

Τηλυκράτης – ΝΠΣ Βόλος

Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Πρόβα τζενεράλε με ελεύθερη είσοδο

Το τελευταίο του φιλικό πριν από την πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στη Football League θα δώσει ο Volos NFC το ερχόμενο Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης όπου θα υποδεχθεί τον Νέο Αμφίλοχο.

Ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου (21/4) θα αρχίσει στις 5.00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους (και όσοι δεν διαθέτουν κάρτα μέλους)

Δοκιμές νεαρών

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν από το τεχνικό επιτελείο του Volos NFC θα έχουν όποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές επιθυμούν.

Οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντων από το 1999 έως το 2002) από το τεχνικό τιμ του Volos NFC, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 19/4 στο γήπεδο της Νεάπολης στις 3.30 μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-27671 και 24210-27861

Διάθεση των νέων καρτών μελών

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η διάθεση των νέων καρτών μελών του Volos NFC ενόψει των αγώνων πλέι οφ ανόδου στη Football League που θα ξεκινήσουν στις 29 Απριλίου.

Οι νέες κάρτες κοστίζουν 10 ευρώ και θα μπορούν να τις προμηθευτούν όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα μέλη, αλλά και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε χθεσινή ανακοίνωση η διοίκηση του Volos NFC ευχαριστεί όλους τους φίλους του βολιώτικου ποδοσφαίρου που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα και στην προσπάθεια της να επαναφέρει τον Βόλο στο προσκήνιο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τονίζοντας πως « ήδη φράσαμε στις 1.001 νέες κάρτες μέλους και συνεχίζουμε…».

Σημειώνεται, ότι όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και στους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Οι νέες κάρτες μέλους διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 – 14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00.

Η διάθεση των νέων καρτών μελών θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 Απριλίου, ημέρα έναρξης των πλέι οφ.

Ο άλλος όμιλος

Στον άλλο όμιλο του Νότου, όπου και από κει οι δυο πρώτοι κερδίζουν άνοδο στη Football League, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Ηρόδοτος-Αστέρας Αμαλιάδας , Αήττητος Σπάτων-Εθνικός

2η αγωνιστική: Αστέρας Αμαλιάδας-Αήττητος Σπάτων, Εθνικός-Ηρόδοτος

3η αγωνιστική: Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος, Αστέρας Αμαλιάδας-Εθνικός

4η αγωνιστική: Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος, Εθνικός-Αήττητος Σπάτων

5η αγωνιστική: Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Αμαλιάδας, Ηρόδοτος-Εθνικός

6η αγωνιστική: Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων, Εθνικός-Αστέρας Αμαλιάδας

Παράθυρο ανόδου για επιπλέον ομάδες!

Κάτι που υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης, Σταύρος Ψαρρόπουλος .Όπως ανέφερε, μετά το τέλος των πλέι οφ οι ομάδες βάση συγκομιδής και κάποιων άλλων κριτηρίων θα μπούνε σε μία ενιαία βαθμολογική κατάταξη, και έτσι πέρα των τεσσάρων που θα εξασφαλίσουν την άνοδο, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι πιθανοί για να καλύψουν όποιο κενό προκύψει στη Football League.

Συγκεκριμένα αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούνται να αγωνιστούν στη Football League παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ’ Eθνική στη Football league δεν καταφέρουν να συστήσουν ΠΑΕ ή δεν λάβουν την προβλεπόμενη αδειοδότηση, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερεις (4) αμέσως επόμενες στην σειρά κατάταξης –μετά τον προβιβασμό των προβλεπόμενων– του μίνι πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και σύμφωνα με την σειρά κατάταξής τους και με τους ίδιους κανόνες .

Τα κριτήρια με τα οποία θα μπούνε οι ομάδες στην ενιαία βαθμολογική κατάταξη:

1. Οι περισσότεροι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.

2. Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.

3. Τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.

4. Τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις ομάδες του ομίλου τους.

5. Κλήρωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου