ΤΟΠΙΚΟ

«Ξέσπασε» στον Ανθιμο Γαζή ο Πύρασος, κερδίζοντας με 7-0

ξέσπασε-στον-ανθιμο-γαζή-ο-πύρασος-κ-48701

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Πύρασος, ο οποίος μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, συνέτριψε με 7-0 χθες τον Ανθιμο Γαζή εκτός έδρας, με τον Γιάννη Ζαχαράκη να σημειώνει τρία τέρματα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 7’, όταν από παράλληλο γύρισμα του Ζαχαράκη ο Σαμαράς δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 0-1. Ο Ζαχαράκης σε διάστημα τριών λεπτών σημείωσε δύο τέρματα, κάνοντας το 0-2 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15’, για να ακολουθήσει σουτ από το ίδιο σημείο για το 0-3 στο 18’. Στη συνέχεια και στο 35’ ο Ανθιμος έμεινε με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Αντζούρης αποχώρησε με τραυματισμό, χωρίς να υπάρχει λύση στον πάγκο, με τον Πύρασο να ανεβάζει στροφές στο β’ μέρος. Συγκεκριμένα στο 0-4 σημειώθηκε στο 56’ από του Γ. Τσάμη και προβολή του Σιώμου, ενώ στο 75’ ο Τσάκαλος αφού πέρασε δύο αντιπάλους έκανε το πλασέ στο δεξί γάμα για το 0-5.

Από ασίστ του Σιώμου και προβολή του Ιμπρα στο 78’ ήρθε το 0-6, με τον Ζαχαράκη να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 80’ με συρτό σουτ από τη μεγάλη περιοχή για το τελικό 0-7. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Σιώμο και Δ. Τσάμη στο α’ μέρος.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Πυράσου έκανε ο 14χρονος Νίκος Κοσμάς.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΠΥΡΑΣΟΣ 0-7

Σκόρερ: (7’ Σαμαράς, 15’, 18’, 80’ Ζαχαράκης, 56’ Σιώμος, 75’ Τσάκαλος, 78’ Ιμπρα)

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κατσικαδάμος) Γκούρης, Βούλγαρης, Μπάφας, Αντζούρης, Λάσκος, Αλεξίου, Κατσικαδάμος, Σαραφίδης, Μπόγια, Ταφίλης, Δημόπουλος

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Στεργίου (46’ Γάτος), Γιοβάνης, Δ. Τσάμης (66’ Κοσμάς), Τσορμπατζής, Γ. Τσάμης, Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος, Μπαρμπούτας (46’ Τσάκαλος), Φούκης (46’ Ιμπρα).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου