ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερες στο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικής Κορασίδων Α’

δεύτερες-στο-πανελλήνιο-καλλιτεχνικ-48876

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τη δεύτερη θέση με 91 Βαθμούς κατέκτησε ο ΝΟΒΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Κορασίδων Α’, που ολοκληρώθηκε χθες στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία ήρθε για τη Βολιώτικη ομάδα, σε μια τριήμερη πανδαισία του αθλήματος που διεξήχθη από την Παρασκευή 13 Απριλίου, με τον ΝΟΒΑ να προκρίνεται στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων, κατακτώντας δύο δεύτερες θέσεις στο Κόμπο και Ελεύθερο Ομαδικό και την τρίτη θέση στο Ντουέτο. Τα κορίτσια του Κυριάκου Τάσιου απέδειξαν πως δίκαια θεωρούνται μία από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις στο χώρο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Πιο αναλυτικά, προχθές Σάββατο 14 Απριλίου διεξήχθη ο τελικός στο Κόμπο, όπου οι λιλιπούτειες «γοργόνες» του ΝΟΒΑ κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, με τις Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Γεωργία Ματζαφλέρη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγγου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Κυριακή Καραγιάννη, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη), με πρώτο τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Την επόμενη μέρα, οι Βολιώτισσες πανηγύρισαν το αργυρό μετάλλιο και στο Ομαδικό ελεύθερο πρόγραμμα, με τις Νεφέλη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη,Ευθάλια- Δέσποινα Παγώνη (αναπλ. Ελένη Φράγγου).

Μάλιστα, οι Νεφέλη Γκαγιάννη και Αναστασία Κουτσελίνη (αναπλ. Χρυσούλα Ιωάννου) κατέκτησαν το τρίτο τους μετάλλιο στη διοργάνωση – χάλκινο-, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ντουέτο.

Πολύ καλό πρόγραμμα παρουσίασαν οι Ελένη Φραγκάκη και η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Σόλο, κατακτώντας την 4η και 6η θέση αντίστοιχα όπως και στον τελικό του Ντουέτο οι Παρασκευή Τσέντζου και η Ελένη Φραγκάκη.

«Ο πρόεδρος του Ομίλου Χαρ. Τσουκαλάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές και έφορο του Τμήματος για την μεγάλη επιτυχία τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου