ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε τον Αρη με Μάντζη

κέρδισε-τον-αρη-με-μάντζη-49791

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΝΠΣ Βόλος, ως πρωταθλητής του 4ου Ομίλου, περιμένει την κλήρωση των αγώνων μπαράζ και την έναρξή τους δίνοντας μια σειρά φιλικών αγώνων.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, οι κυανέρυθροι φιλοξένησαν χθες στο γήπεδο της Νεάπολης τον Αρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου του πίσω από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε δύο τέρματα του Μάντζη, ο οποίος σκόραρε και στην επανάληψη για το τελικό 3-0.

Ο αγώνας

«Ζεστά» από την αρχή μπήκαν οι παίκτες του Χουάν Φεράντο, απειλώντας αρχικά στο 4ο λεπτό, όταν ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Καρακούτση.

Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του ΝΠΣ άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκαρσία έκανε το γέμισμα από τα δεξιά και ο Μάντζης δεν δυσκολεύθηκε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Ιγνατίδη δεν ήταν το επιθυμητό, με την μπάλα να φθάνει στον Σιμόνι, αλλά ούτε ο ίδιος μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις τον Μπουργάνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιγνατίδης είχε νέα ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του, που έπιασε εκτός περιοχής, πέρασε άουτ.

Ο ΝΠΣ έψαχνε το δεύτερο τέρμα και στο 28’ ο Μάντζης σέντραρε από τα δεξιά, με τον Ηλιόπουλο να βρίσκεται στο σημείου του πέναλτι, αλλά δεν σούταρε όπως θα ήθελε.

Το 2-0 όμως δεν άργησε να έρθει, με τον Μάντζη να είναι και πάλι πρωταγωνιστής, όταν ο Γκαρσία στο 33’ εκτέλεσε φάουλ στο πρώτο δοκάρι, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πιάνει την κεφαλιά, και παρά την αρχική απόκρουση του Καρακούτση, με δεύτερη προσπάθεια την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έδειξε να πέφτει, αλλά ο ΝΠΣ Βόλος συνέχισε να σκοράρει, με τη συνεργασία Πίτου Γκαρσία – Μάντζη να επαναλαμβάνεται, αφού ο Ισπανός μέσος εκτέλεσε φάουλ και ο συμπαίκτης του, που καιροφυλακτούσε, δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει για 3η φορά, χρησιμοποιώντας το κεφάλι του για ένα ακόμη τέρμα.

ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Ντόσης, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Ζέρης, Κραββαρίτης, Κολλάς, Μηλιώτης, Δημηνάς, Καλαμίδας, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αστζίδης, Τσότρας, Αποστόλου, Ταΐρης, Σκέμπι, Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι

Σήμερα στα Τρίκαλα

Μετά το χθεσινό τεστ με τον Αρη Παλαιοχωρίου, ο ΝΠΣ Βόλος θα βρεθεί σήμερα στα Τρίκαλα όπου θα κοντράρει τις δυνάμεις του απέναντι στον τοπικό ΑΟΤ στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν από το τεχνικό επιτελείο του ΝΠΣ Βόλος θα έχουν όποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές επιθυμούν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των κυανέρυθρων. Συγκεκριμένα, οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθέντων από το 1999 έως το 2002) από το τεχνικό τιμ των κυανέρυθρων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18/4 και Πέμπτη 19/4 στο γήπεδο της Νεάπολης στις 3.30 μ.μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-27671 και 24210-27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου