ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων!

χαρτοπόλεμος-ανακοινώσεων-51609

Πόλεμος μέσω ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Νίκης Βόλου και ΝΠΣ Βόλος, ενώ οι αιχμές και οι χαρακτηρισμοί προκάλεσαν και την παρέμβαση του δήμαρχου Αχιλλέα Μπέου

Ενώ προχθές ο Volos NFC έκανε γνωστό, μέσω ανακοίνωσης, ότι θα συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου στη Football League, χθες υπήρξε ανακοίνωση από τη Νίκη Βόλου όπου τονιζόταν πως οι ομάδες δεν φυτεύονται αλλά ιδρύονται, αφήνοντας αιχμές για χειραγωγημένα παιγνίδια… Αναλυτικά: «Σεβόμενοι τους φίλους της Νίκης Βόλου και τους αγνούς Βολιώτες φιλάθλους, εκφράζουμε την απορία μας στη διοίκηση του σωματείου που έχει μόνο μέλη και δεν έχει φιλάθλους, πώς να παρακολουθήσουν φίλαθλοι τους αγώνες της ομάδας τους, τη στιγμή που δεν εκδίδουν εισιτήρια – παγκόσμια πρωτοτυπία.

Κύριοι καταλάβετε επιτέλους, οι Βολιώτες δεν θέλουν να γίνουν μέλη του σωματείου σας, γιατί το ποδόσφαιρο δεν προάγεται με μεταφορές ομάδων από νομό σε νομό και αλλαγές ΑΦΜ. Οι ομάδες ιδρύονται, δεν φυτεύονται.

Οι καλοθελητές που ισχυρίζονται ότι θα κρατήσουν ψηλά το όνομα του Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ας προσπαθήσουν λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. Την προηγούμενη, το 2011, είχαμε τα ακόλουθα, εξόχως τιμητικά αποτελέσματα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο:

Αποκλεισμός από την UEFA για την ομάδα του συμπολίτη 5 (πέντε) χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χειραγωγημένα παιγνίδια και υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική, κατηγορία λόγω του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος και του τότε προέδρου του.

Προφυλάκιση και προσφάτως καταδίκη σε 4 (τέσσερα) χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε χειραγωγημένα παιγνίδια και παράνομο στοιχηματισμό.

Οριστική και αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ποινή ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Όσο για τους επενδυτές της Πύδνας, η ΕΠΟ διευκρίνισε ότι τα έξοδα φιλοξενίας του φιλικού με την Εθνική Ελπίδων πληρώθηκαν από τον Δήμο Βόλου. Βάλτε και κανένα ευρώ ρε παιδιά!

Υ.Γ. Οι «βόλτες» στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια των αγώνων, των ισοβίως αποκλεισμένων από το ποδόσφαιρο, επισύρουν ποινές.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡO»

Σκληρή απάντηση του ΝΠΣ Βόλος

Ανακοίνωση με 3 δόσεις και απάντηση στη διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Προς ανύπαρκτους παράγοντες της Νίκης Βόλου. Καταρχάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήταν τιμή μας που ο Volos NFC συμμετείχε σε έναν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το αν ο Δήμος Βόλου φιλοξένησε την Εθνική ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να απευθυνθείτε στον Δήμο Βόλου ώστε να ενημερωθείτε γιατί το έκανε, εάν το έκανε. Επιπλέον επειδή είστε γεννημένοι για να παραπληροφορείτε τον κόσμο, καλό θα ήταν πριν μιλάτε για το συγκεκριμένο θέμα να διαβάζετε τις ανακοινώσεις του Ορφανοτροφείου.

Όσο για την προτροπή σας να βάλουμε κανένα ευρώ, πραγματικά μας κάνατε να γελάμε. Το ποιος πληρώνει σε αυτή την πόλη, το γνωρίζει και ο τελευταίος Βολιώτης. Άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται τόσο από την πορεία της ομάδας μας όσο και από την οργάνωσή της.

Σε ό,τι αφορά τέλος την επιλογή μας να λειτουργούμε μόνο με μέλη, είναι κάτι που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, γιατί πολύ απλά είστε παράγοντες της πλάκας. Και είναι βέβαιο ότι και να σας το εξηγήσουμε πάλι δεν θα το καταλάβετε.

Υ.Γ.1: Τον χρόνο που σπαταλάτε στις δικαστικές αίθουσες για να καλύψετε την ανυπαρξία σας, θα ήταν προτιμότερο να τον εκμεταλλευόσασταν ώστε να φτιάξετε μία ομάδα που δεν θα τερμάτιζε 17 βαθμούς από τον πρωταθλητή Volos NFC. Επίσης καλό θα είναι να σταματήσετε να κοροϊδεύετε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, όποιοι σας έχει απομείνει.

Υ.Γ.2: Αλήθεια, με τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου, Γεωργαντζή, τι έγινε; Πού βρίσκεται η υπόθεση για να μάθουμε και εμείς;

Υ.Γ.3: Στο φιλικό παιχνίδι με τους άστεγους πόσα λεφτά μαζέψατε και πού τα δώσατε;

Υ.Γ.4: Στο φιλικό της ερχόμενη Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι και αυτός για φιλανθρωπικό σκοπό, θα ανακοινώστε τον αριθμό των εισιτηρίων που θα κόψετε, τα χρήματα που θα εισπράξατε αλλά κυρίως το ποσό που θα διαθέσετε στο Γηροκομείο;

Υ.Γ.5: Στα γραφεία της ομάδας σας επανασυνδέσατε το ρεύμα ή είστε ακόμα με τα κεράκια; Γιατί το νερό είναι ακόμα κομμένο.

Υ.Γ.6: Μία από τις σκέψη μας είναι την ερχόμενη Κυριακή να διοργανώσουμε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα να διατεθούν στο σύλλογό σας, γιατί πραγματικά είστε για λύπηση.

Υ.Γ.7: Θα μπορούσαμε να γράψουμε 107 υστερόγραφα, αλλά επειδή είστε αστείοι δεν θα το συνεχίσουμε.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε καλά ταξίδια του χρόνου στα χωριά ανά την Ελλάδα, και φροντίστε να διανυκτερεύετε στους εκτός έδρας αγώνες, γιατί τα ταξίδια θα είναι μακρινά.

VOLOS NFC – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Ανακοίνωση Νο2

«Επανερχόμαστε με νέα ανακοίνωση για να καταλάβει ο απλός Βολιώτης φίλαθλος τι αστείους παράγοντες διαθέτει η Νίκη Βόλου (αν και είμαστε σίγουροι ότι το έχουν καταλάβει εδώ και καιρό).Οι ανύπαρκτοι, λοιπόν, παράγοντες της Νίκης έθεσαν σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών Νίκης με την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης Βόλου θα αποκρύψουν για μία ακόμη φορά την αλήθεια από τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, τους ενημερώνουμε εμείς ότι η υπόθεση αυτή ορίστηκε να εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου στις 17/3/2019. Που σημαίνει ότι η απόφαση θα εκδοθεί το νωρίτερο τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν δηλαδή ο Volos NFC θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Ας εξηγήσουν λοιπόν τώρα οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης στου γονείς των νεαρών αθλητών τον λόγο που θυσίασαν το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών τους;

Συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και πολύ σύντομα θα σας γυρίσουν την πλάτη και οι πιο φανατικοί οπαδοί σας VOLOS NFC – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»

Συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, που κατάφερε τον σύντομο προσδιορισμό της δίκης στην υπόθεση της προσφυγής των Νέων Αθλητών (17/3/2019). Και πάλι συγχαρητήρια…».

Δήλωση Αχ. Μπέου

Με προσωπική του δήλωση ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απαντά κυρίως στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Αφού καθʼ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο τρόπο προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να αποκοιμίσουν όσους ακόμη τους πιστεύουν, οι αποτυχημένοι παράγοντες της ζητιανιάς και της μιζέριας, που κατά το κοινώς λεγόμενο «είδαν φως και ανέβηκαν» για να διοικήσουν (;) τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, συνεχίζουν να μου επιτίθενται κατά τρόπο αήθη και συκοφαντικό, ελπίζοντας ότι έτσι θα αναστείλουν τις ευθύνες που σύντομα θα τους ζητηθούν από τους φίλους των ομάδων τους.

Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να έχω διάλογο μαζί τους, και μάλιστα στη βάση τέτοιων κατάπτυστων ανακοινώσεων. Όταν και αν κατορθώσουν να υλοποιήσουν έστω και ένα ελάχιστο κομμάτι από ό,τι εγώ προσέφερα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, με όλη την Ελλάδα να τη χειροκροτεί και την Ευρώπη να την παρακολουθεί με σεβασμό, ίσως τύχουν της προσοχής μου. Μέχρι τότε ας κοιμούνται με το όνειρο ότι κάποτε μπορεί να ανέβουν στην Βʼ Εθνική και να βλέπουν εμένα στον ύπνο τους!

Για πολλοστή φορά, επειδή ενδεχομένως να έχουν πρόβλημα κατανόησης, και να μην πρόκειται περί της γνωστής ευήθειας, ου μην αλλά και κακοήθειας που τους διακρίνει, θα τους θυμίσω ότι μέχρι την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου ουδεμία καταδίκη υπάρχει σε βάρος μου, ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας (όπως για κάθε πολίτη) και πως ήδη μια ολόκληρη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μου, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με βαρύτατες κατηγορίες, κατέρρευσε με δικαστική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση ας περιοριστούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο από την τηλεόραση, γιατί σαν παράγοντες είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βιώσουν τίποτα καλύτερο, τίποτα περισσότερο, από εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδρομές ανά την ελληνική ύπαιθρο. Μέχρι την ώρα που όλοι μαζί θα ακούσουμε την οριστική ετυμηγορία «Αθώος», που δεν αργεί.

ΥΓ. Δεν θα απαντούσα στις άθλιες αυτές ανακοινώσεις, αφού οι εμπνευστές και οι συντάκτες τους είναι μεγέθη ανάξια συζήτησης, από κάθε άποψη. Το κάνω για τελευταία φορά, γιατί αυτές οι βρόμικες, ρυπαρές δήθεν καταγγελίες απευθύνονται και προς την οικογένειά μου, αλλά και τις χιλιάδες των πολιτών που με εμπιστεύονται και τους οποίους οφείλω να ενημερώνω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου