ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερο Baby Competition

δεύτερο-baby-competition-55223

Το 2nd Baby Competition πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, με πρωταγωνιστές τα baby «δελφινάκια», ενώ για μία ακόμη φορά, η προπονήτρια του τμήματος του Ομίλου, Κωνσταντίνα Δεληγιάννη, εντυπωσίασε.

Το ραντεβού ήταν στις 19.30, όπου και ξεκίνησε ο διαγωνισμός με 5 κατηγορίες:

1. H καλύτερη μπουρμπουλήθρα

2. H καλύτερη βουτιά

3. Tο καλύτερο μακροβούτι

4. Tο καλύτερο κολύμπι

5. Tο καλύτερο splish splash

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από την κα Τέτα Γουγούση (δασκάλα χορού & ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου prestige & χορηγός του διαγωνισμού), τον κ. Βασίλη Χαρβάλα (χορηγός του διαγωνισμού), τον κ. Γιάννη Κρίσιλα (καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ & ιδιοκτήτης της σχολής καράτε στην Αγριά «Ο Μαχητής» και από την κα Σοφία Παναγιωτοπούλου (καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ με ειδικότητα στον Υγρό Στίβο). Εκείνοι έβγαλαν το «καλύτερο baby δελφινάκι» για την κάθε κατηγορία!

Τα δελφινάκια χωρίστηκαν σε: 1) baby δελφινάκια από 6 μηνών – 2 χρονών & 2) junior δελφινάκια από 2 χρονών -3,5 χρονών. Όλα τα δελφινάκια πήραν αναμνηστικό T-shirt του event, το μετάλλιό τους και το δελφινάκι τους για τη θάλασσα.

Η έμπειρη και πάντα πρωτοπόρα προπονήτρια του Ομίλου, Κωνσταντίνα Δεληγιάννη, δήλωσε: «Όλα τα δελφινάκια μου κάνουν την προσπάθειά τους, η οποία είναι μοναδική. Έρχονται στην αγκαλιά μου μωράκια-ψαράκια και εξελίσσονται σε δελφινάκια. Αυτή είναι η μαγεία, γι’ αυτό αγαπώ τη δουλειά μου και γι’ αυτό ασχολούμαι με τα παιδιά και το νερό. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά και την εξέλιξή τους, αλλά πολύ περισσότερο για τους γονείς που τα συνοδεύουν, που έχω καταφέρει να με εμπιστευτούν και να μη φοβούνται πια, όπως είναι λογικό να συμβαίνει στις αρχές.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τόσα χρόνια! Μέσα από αυτούς τους ανθρώπους αλλά και από τα δελφινάκια μου παίρνω δύναμη να συνεχίζω να προσπαθώ, να δημιουργώ, να εκπαιδεύω, αλλά και να προπονώ.

Επίσης, ο διαγωνισμός δε θα ήταν ο ίδιος εάν δεν υπήρχαν και οι χορηγοί μας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά! Την κα Τέτα Γουγούση με το γυμναστήριο της Prestige Gym & Dance, τον κ. Βασίλη Χαρβάλα Chranes & Special Transport και τον κ. Άγγελο Δεληγιάννη και τη σύζυγο του με το Casteli Catering για τον υπέροχο μπουφέ τους. Τα μπαλόνια και οι υπέροχες δημιουργίες ήταν από το sky art, και τους ευχαριστώ γι’ ακόμα μια φορά. Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 11/4 στη γνωστή μας ώρα».

Η συγκεκριμένη προπονήτρια δεν σταματά να εκπαιδεύεται και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της αλλά και το βιογραφικό με πολύ σπουδαίες πιστοποιήσεις, όπως αυτή της Υδροθεραπείας πριν από λίγες μέρες. Υδροθεραπεία: η εφαρμογή κινησιοθεραπείας σε συνδυασμό με τη θεραπευτική χρήση του νερού!

Εφαρμογές υδροθεραπείας:

1. Καρδιοαγγειακή & καρδιοαναπνευστική αποκατάσταση

2. Αθλητική προπόνηση

3. Μυοσκελετική αποκατάσταση

4. Αρθρίτιδα & Ινομυαλγία

5. Γηριατρική

6. Οστεοπόρωση

7. Εγκεφαλική Παράλυση

8.)Ψυχοκινητική Καθυστέρηση

9. Νευρομυικές παθήσεις

Η Κωνσταντίνα ασχολείται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο με τέτοια περιστατικά, τόσο στο νερό όσο και απέξω. Της αρέσει να εξελίσσεται και να βοηθά όσο μπορεί στην καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων. Μπορείτε να τη βρείτε είτε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, είτε μέσα από τα Δελφίνια Βόλου. Τα μαθήματα για όλα τα τμήματα ξεκινάνε και πάλι από την Τετάρτη 11/4.

«Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Χρυσόμαλλος, το Δ.Σ. και οι αδερφές Δεληγιάννη σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου