ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά τις γιορτές …η επόμενη μέρα!

μετά-τις-γιορτές-η-επόμενη-μέρα-57221

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά τις γιορτές η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη, σχετικά με την επόμενη μέρα διοικητικά, αφού μετά από μία χρονιά που ξεκίνησε με Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και στη συνέχεια το βάρος έπεσε στον Ερασιτέχνη… η νέα προσπάθεια θα έχει αποκλειστικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Στην τελευταία ανακοίνωση της Διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, γίνεται παραπομπή της επόμενης μέρας και των νέων εξελίξεων στη Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα αποφασιστούν όλα για την επόμενη περίοδο. Η ανακοίνωση επίσης προαναγγέλλει πως σύντομα οι φίλαθλοι θα ακούσουν ευχάριστα νέα.

Στην ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου απευθύνονται ευχαριστίες στον κόσμο και όλους όσοι βοήθησαν ηθικά και οικονομικά, και τονίζεται ότι η συνέχεια είναι αδιαπραγμάτευτη, αναφέροντας ότι ο μεγάλος και ιστορικός αυτός Σύλλογος έχει πολλές σελίδες ακόμη να γράψει στο βιβλίο της ιστορίας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τη νέα περίοδο θα υπάρχει δυνατή Διοικούσα Επιτροπή που θα εγκατασταθεί στον Βόλο, και με την εμπειρία ανωτέρων κατηγοριών θα οργανώσει την ποδοσφαιρική ομάδα σε όλα τα επίπεδα με στόχο την άνοδο…

Στον Ολυμπιακό, πριν τις συζητήσεις περιμένουν την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (στην έφεση που είχε καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής η οποία είχε δικαιώσει τη βολιώτικη ομάδα στην υπόθεση του Κλεβί Κόλα). Αυτή θα εκδοθεί την ερχομένη εβδομάδα, πριν την επικύρωση των βαθμολογιών της Γ’ Εθνικής, ενώ οι προπονήσεις στους «ερυθρόλευκους» θα «τραβήξουν» μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Ήδη από τη Μεγάλη Τετάρτη οι παίκτες απολαμβάνουν την άδειά τους για το Πάσχα, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για να κλειστούν φιλικά με ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και μεγαλύτερων κατηγοριών.

Εισιτήρια για τα playoffs ανόδου

Εισιτήρια διάρκειας κυκλοφόρησαν από τη Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των playoffs της Α1 ΕΣΚΑΘ, που θα οδηγήσουν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων: «Τα εισιτήρια, προσφορά του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, τιμώνται 10 ευρώ και αφορούν τους τρεις αγώνες έδρας της ομάδας μας στις 14/4 με την Καλαμπάκα, στις 5/5 με Αμπελώνα και στις 15/5 με ΓΣ Βόλου. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Βόλου και ώρα 7μ.μ.

Περιμένουμε την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών μας για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να ανταπεξέρχονται στις λειτουργικές ανάγκες των τμημάτων και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια οικογένεια.

Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων. Ολιγωρίες δεν δικαιολογούνται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου