ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανωλάς εναντίον Βαλβέρδε και αγγλικός «εμφύλιος»

μανωλάς-εναντίον-βαλβέρδε-και-αγγλικ-59678

Με τον αγγλικό «εμφύλιο» μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζεται η δράση για τη φάση των «8» του Champions League απόψε, ενώ την ίδια ώρα (9.45μ.μ.) η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στον Καμπ Νου τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά.

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

Κέφια είχε η κληρωτίδα, καθώς έφερε αντιμέτωπές τις δυο ομάδες της Αγγλίας που συνεχίζουν στο Champions League. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει σε 5 από τα τελευταία 8 παιχνίδια εναντίων των «πολιτών». Για τους «κόκκινους» ο Γίργκεν Κλοπ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάτιπ ο οποίος χτύπησε και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσαν, ο οποίος δε έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Για τους «μπλε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε εκτός αποστολής τον Αγκουέρο, ενώ αμφίβολός είναι και ο Ντέλφ. Διαιτητής της θα είναι ο γερμανός Φέλιξ Μπριχ με βοηθούς τους Μπορς και Λουπ.

Μπαρτσελόνα-Ρόμα

Το πρόγραμμα σήμερα κλείνει με την αναμέτρηση μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρόμα, με την παράδοση να είναι υπέρ των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι είναι αήττητοι σε 12 αγώνες εντός έδρας ενάντια σε ιταλικές ομάδες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να χαμογελά, καθώς ο Πικέ και ο Μπούσκετς, που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, είναι έτοιμοι και θα δώσουν το παρών στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ για τους «λύκους» αμφίβολοι είναι οι Ναινγκολάν και Πελεγκρίνι. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι με βοηθούς τους Ντικς και Στίγκστρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου