ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση

την-επόμενη-εβδομάδα-η-απόφαση-59873

Εκδικάστηκε τελικά χθες, και αφού είχε περάσει από χίλια κύματα, η υπόθεση Κόλα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχε προσφύγει ο Ρήγας Φεραίος, θεωρώντας αντικανονική τη συμμετοχή του μέσου του Ολυμπιακού Βόλου στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βελεστίνο. Οι Βελεστινιώτες, που αισιοδοξούν σε παραμονή μέσω δικαίωσης σε δεύτερο βαθμό από την ΕΠΟ, διεκδικούν παράλληλα και το παιχνίδι στα χαρτιά με τον ΑΟ Θήβα. Σχετικά με την υπόθεση «Κόλα» η απόφαση αναμένεται πλέον μετά το Πάσχα.

«Ολα καλά και στο δικαστικό»

Σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε χθες ο Γενικός Γραμματέας της διοίκησης του Ερασιτέχνη Δημήτρης Μουρτζίνος, τονίζοντας ότι ο σχεδιασμός στην ομάδα για την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει, σχολιάζοντας ότι όλα είναι θέμα προγραμματισμού. Αναλυτικά ανέφερε στον Βόλος 986: «Θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ολυμπιακού Βόλου, αφότου αναλάβαμε τη διοίκηση, δεν είναι η σωτηρία της ομάδας, που για εμάς ως Ολυμπιακοί είναι κάτι αυτονόητο, και θεωρούμε αυτή την περίοδο μία κακή παρένθεση στην ιστορία της. Μεγαλύτερο, λοιπόν, επίτευγμα είναι η εμπέδωση αυτού του οικογενειακού κλίματος εντός των τειχών της ομάδας, όπου διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και διοικητικοί άνθρωποι που προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους, έχουμε γίνει όλοι μία οικογένεια. Κι αυτό έχει αρχίσει, πλέον, να φαίνεται και να αποδίδει. Απέδωσε στους αγωνιστικούς χώρους, όπου σώσαμε την κατηγορία αγωνιστικά και πολύ άνετα κι όλοι λένε τα καλύτερα λόγια για αυτό το κλίμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα».

Σχετικά με την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Ο Ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή κάνει τις κινήσεις και τον προγραμματισμό του, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Κάποια πράγματα δεν υπάρχει δυνατότητα να ανακοινώνονται, καθώς είναι υπό διερεύνηση, αλλά είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι που έχουν την οικονομική δυνατότητα, θα πρέπει να σταθούν κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου και μαζί με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, να συνδυαστεί ο προγραμματισμός και να μπουν οι βάσεις για μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα. Κάνουμε όλα αυτά που πρέπει και οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν και αυτοί κατά νου πως ο Ερασιτέχνης είναι πάντα ο θεματοφύλακας όλων των τμημάτων και του ποδοσφαιρικού κυρίως. Όλα θα πάνε βάσει προγραμματισμού».

Όσον αφορά το δείπνο που παρέθεσε τη Δευτέρα, η διοίκηση στους παίκτες υπογράμμισε: «Ήταν μία πραγματικά οικογενειακή συγκέντρωση, στην οποία, όπως είπατε κι εσείς προηγουμένως, μίλησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Τσεκούρας και ο αντιπρόεδρος κ. Χατζής, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, κ. Μπακάλης, ο γενικός αρχηγός κ. Τασιόπουλος, ξεχάσατε μόνο να αναφέρετε τον αρχηγό της ομάδας τον Στάθη τον Ρόκα, ο οποίος έκανε και αυτός μία πολύ συγκινητική ομιλία. Ήταν ο άνθρωπος που ενέπνευσε τα αποδυτήρια της ομάδας, από τη στιγμή της έλευσής του, και με την εμπειρία του στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια, “μάζεψε” και αυτός τους παίκτες του από τη δική του την πλευρά και τους μετέδωσε αυτό το οικογενειακό κλίμα, σε όλα τα επίπεδα της ομάδας».

Ο κ. Μουρτζίνος έδωσε τις ευχές του για το Πάσχα, τονίζοντας πως και στο δικαστικό κομμάτι, όλα θα πάνε καλά, υπονοώντας την υπόθεση «Κόλα»: «Και εμείς, ως διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους, όλων των ομάδων, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά και να τους στείλω ένα μήνυμα πως και στο δικαστικό κομμάτι όλα θα πάνε καλά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου