ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ν.Π.Σ. Βόλος με την Εθνική Ελπίδων

ο-ν-π-σ-βόλος-με-την-εθνική-ελπίδων-60682

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος περιμένει την κλήρωση για τα πλει οφ για την άνοδο στη Football League, περιμένει τη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο, ενώ αύριο έχει φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Εθνική Ελπίδων, από το οποίο όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Οι ποδοσφαιριστές ΝΠΣ Βόλος έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στους αγώνες των πλέι οφ που ξεκινούν στις 22 Απριλίου και θέλουν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τις έξι αναμετρήσεις που θα τους οδηγήσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το αυριανό φιλικό έχει και αυτό το χαρακτήρα, αλλά περισσότερο είναι ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα… Έτσι αύριο Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ την Εθνική Ελπίδων και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο. Ο αγώνας της Μ. Τετάρτης αρχίζει στις 4.00 μ.μ. και τα εισιτήρια κοστίζουν 5 Ευρώ.

Σε αυτό το φιλικό ο Χουάν Φεράντο θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να τους διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση. Το θετικό είναι ότι αντιμετωπίζει μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Εθνική Ελπίδων.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης έχει καλέσει για το φιλικό με το Ν.Π.Σ.Βόλος, τους παρακάτω ποδοσφαιριστές : Σιαμπάνης, Κουσιάδης, Δεληγιαννίδης, Μασούρας, Γιαννούτσος, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Καρατάσιος, Παρράς, Λάμπρου, Νάτσος, Μπουζούκης, Βρουσάι, Πινιώτης, Μπαστιάνος, Μεληκιώτης, Βέργος και Πίσπας.

Ενα άλλο στοίχημα για τον ΝΠΣ Βόλος είναι η περισσότερη στήριξη από τον κόσμο μέσα από τη διάθεση των νέων καρτών μελών, που σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας έχουν αυξηθεί ενόψει μπαράζ. Οι νέες κάρτες κοστίζουν 10 ευρώ και μπορούν να τις προμηθευτούν όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα μέλη, αλλά και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες. Οι νέες κάρτες μέλους διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο 9.00-14.00.

Στις 22/4 η σέντρα των Play – off για άνοδο

Ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Volos NFC ολοκληρώνοντας με διαφορά 17 βαθμών από την δεύτερη θέση την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τώρα θα δώσει αγώνες με τους πρωταθλητές του 1ου, 2ου και του 3ου ομίλου για την άνοδο στη Football League (Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής και Τηλυκράτης οι αντίπαλοί του), με την κλήρωση της διαδικασίας να γίνεται την Πέμπτη 12/4.

Προχθές οριστικοποιήθηκαν και οι οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου για την Football League. Τα μπαράζ έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 22/4, με τέσσερις ομάδες (2 από κάθε όμιλο) να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου.

Αναλυτικά, οι οκτώ πρώτοι των ομίλων της Γ΄ Εθνικής:

Βορράς

1ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου

2ος όμιλος: Ηρακλής

3ος όμιλος: Τηλυκράτης

4ος όμιλος: ΝΠΣ Βόλος

Νότος

5ος όμιλος: Αστέρας Αμαλιάδας

6ος όμιλος: Εθνικός Πειραιά

7ος όμιλος: Αήττητος Σπάτων

8ος όμιλος: Ηρόδοτος

Η κλήρωση των αγώνων πλέι οφ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στις 12 Απριλίου, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Απριλίου.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εμβόλιμοι αγώνες, με την εν λόγω διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 27 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου