ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποχρέωση πριν την άνοδο ο ΝΠΣ Βόλος

υποχρέωση-πριν-την-άνοδο-ο-νπσ-βόλος-65304

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στις 22/4 η σέντρα των Play – off για άνοδο

Βλέποντας πλέον την άνοδο στη Εθνική μέσω των μπαράζ που θα ξεκινήσουν 22 Απριλίου, ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Volos NFC έχει την Κυριακή την τελευταία υποχρέωση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παίζοντας στο Νεοχώρι Τρικάλων με τον Διγενή.

Ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ΝΠΣ Βόλος μπορεί ήδη να σκέπτεται τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο, αλλά έχει αυτό το ματς εκτός έδρας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχει ένα φιλικό με την Εθνική Ελπίδων τη Μ. Τετάρτη, ίσως κλείσει κι άλλο για ετοιμότητα μετά το Πάσχα, και στη συνέχεια θα δώσει 6 διπλούς αγώνες με τους πρωταθλητές του 1ου, 2ου και του 3ου ομίλου για την άνοδο στη Football League (Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής και Τηλυκράτης οι αντίπαλοί του), με τους αγώνες αυτούς να ξεκινούν στις 22 Απριλίου…

Ηδη η ΕΠΟ προχώρησε σε αποφάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή των Play – Off του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στο οποίο θα μετέχει ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ .

Όπως αποφασίστηκε, η κλήρωση της διαδικασίας θα γίνει την Πέμπτη (12/4), ενώ σ΄ ό,τι έχει να κάνει με τη διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος, η σέντρα του θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου και θα περιλαμβάνει έξι αγωνιστικές.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν Κυριακή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εμβόλιμοι αγώνες, με την εν λόγω διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 27 Μαΐου.

Στο πρωτάθλημα τώρα την Κυριακή γήπεδο της Οιχαλίας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, διαιτητής της αναμέτρησης, ορίστηκε ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ενα άλλο στοίχημα για τον ΝΠΣ Βόλος είναι η περισσότερη στήριξη από τον κόσμο και μέσα από τη διάθεση των νέων καρτών μελών, που σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας έχουν αυξηθεί ενόψει μπαράζ. Οι νέες κάρτες κοστίζουν 10 ευρώ και μπορούν να τις προμηθευτούν όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα μέλη, αλλά και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες. Οι νέες κάρτες μέλους διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο 9.00-14.00.

Φιλικό με την Εθνική Ελπίδων

Πριν μπουν στην μάχη των μπαράζ οι «κυανέρυθροι» έχουν κι ένα φιλικό αγώνα με την Εθνική Ελπίδων που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, με τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 16.00, ενώ η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Βόλου τη Μ. Τετάρτη το πρωί. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Κουσιάδης, Δεληγιαννίδης, Μασούρας, Γιαννούτσος, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Καρατάσιος, Παρράς, Λάμπρου, Νάτσος, Μπουζούκης, Βρουσάι, Πινιώτης, Μπαστιάνος, Μεληκιώτης, Βέργος και Πίσπας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου