ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασημένιος ο Καρνάβας του Ολυμπιονίκη Βόλου

ασημένιος-ο-καρνάβας-του-ολυμπιονίκη-67589

Το διήμερο 17-18 Μαρτίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Πάλης στις Σέρρες με ρεκόρ συμμετοχών 350 παλαιστών, στο οποίο συμμετείχε ο αθλητής του Ολυμπιονίκη Βόλου Καρνάβας Ηλίας.

Ο αθλητής του Ολυμπιονίκη έδωσε ιδιαίτερα δυνατές μάχες με τους περσινούς πρωταθλητές και άλλους αθλητές, και κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο μετά την ήττα του στον τελικό της κατηγορίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με υπογραφή του κηδεμόνα του, καθότι μικρότερος από τους αντιπάλους του. Παρόλα αυτά αγωνίστηκε με θάρρος και τόλμη και κατάφερε σημαντικές νίκες.

Επίσης, αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του συλλόγου Αθανασία Πετσάβα, η οποία αγωνίστηκε με σθένος για πρώτη φορά έχοντας μόλις τρεις μήνες προπονήσεων, παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα το Crossfit Volos και τον head coach του γυμναστηρίου Ιωάννη Ρήγα, που ανέλαβε προσωπικά το κομμάτι της ενδυνάμωσης του αθλητή Καρνάβα Ηλία, όπως ευχαριστεί επίσης τους χορηγούς, την επιχείρηση Αργυράκης και τα κομμωτήρια Zissis Tambas για την πολύτιμη στήριξή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου