ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον Διγενή… άνοδος για ΝΠΣ Βόλος

μετά-τον-διγενή-άνοδος-για-νπσ-βόλος-67615

Στην Οιχαλία με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου τελειώνει η «κανονική περίοδος» για τον ΝΠΣ Βόλο, που ήδη εδώ και εβδομάδες προετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει για την άνοδο στη Football League.

Στους δυο τελευταίους αγώνες ο Χουάν Φεράντο «έδωσε» ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ δίνει και χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν έχουν παίξει πολύ. Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και στον τελευταίο αγώνα με τον Διγενή, ώστε να αποφύγει κάποιον τραυματισμό. Θυμίζουμε πως στα μπαράζ ο Βόλος θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τους Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ηρακλή και Τηλυκράτη, με την πρώτη αγωνιστική να ξεκινά στις 15 Απριλίου.

Φιλικό με την Εθνική Ελπίδων

Πριν όμως μπει στην μάχη των μπαράζ οι «κυανέρυθροι» θα λάβουν μέρος σε φιλικό αγώνα με την Εθνική Ελπίδων που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου, με τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν στην ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 16.00, ενώ η τιμή εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ. Η ανακοίνωση:

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου στις 16:00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος».

Αντιμέτωπες η Εθνική ελπίδων με τον Volos NFC. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για κάλο σκοπό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενώ η τιμή εισιτήριου είναι 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου