ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νίκη πιάνει κορυφή

με-νίκη-πιάνει-κορυφή-477942

Με ένα κομβικό παιχνίδι για τη Νίκη ανοίγει σήμερα από τη Νέα Ιωνία η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2. Στις 3 μ.μ. οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό Φιλιππιάδας, γνωρίζοντας ότι με νίκη σήμερα θα βρεθούν στην κορυφή και θα περιμένουν αύριο το απόγευμα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, προσμένοντας σε στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Καλλονής στα Γιαννιτσά για να παραμείνουν εκεί.
Το συγκρότημα του Αρμάντο Μαρέντζι παίζει για ένα μόνο αποτέλεσμα και προκειμένου να πετύχει την τρίτη σερί νίκη του. Στην προσπάθειά του αυτή αναμφίβολα θα έχει σημαντική βοήθεια από τον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει το Παντελής Μαγουλάς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στους δυο βαθμούς διαφορά από το «ρετιρέ» και το μόνο που το αφορά είναι η κατάκτηση των τριών υπερπολύτιμων πόντων.
Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Στέλιο Μαϊστρέλλη, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία μιας αγωνιστικής ο Σαμαράς, που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι στη Ναύπακτο, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα σήμερα. Από κει και πέρα προκειμένου να γίνει λίγο πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας το πιθανότερο είναι αντί του Κουτσογιάννη να ξεκινήσει ο Γραμματικόπουλος.
Ο Αρμάντο Μαρέντζι σε μια διάταξη 4-4-2 αναμένεται να προτιμήσει τον Κόσογλου κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαδήμα και Στουρνάρα για κεντρικό αμυντικό δίδυμο, να τοποθετήσει τα δυο άκρα της άμυνας τους Σαμαρά και Καρακώστα, στο κέντρο τους Διγκόζη και Νάστο, οι Ντάνισιτς και Πετράς θα καλύψουν τις δυο πλευρές, ενώ οι Βακουφτσής και Γραμματικόπουλος θα είναι προωθημένοι. Δεν αποκλείεται πάντως και κάποια έκπληξη στο βασικό σχήμα από τον Κροάτη τεχνικό.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ συμπεριελήφθησαν 20 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Κόσογλου, Μπαϊμάκης, Πετράς, Στουρνάρας, Σαμαράς, Βακουφτσής, Τσικνίδης, Σωτρίνης, Ντάνισιτς, Χρυσοχοϊδης, Γραμματικόπουλος, Διγκόζης, Παπαδήμας, Καρακώστας, Κουτσογιάννης, Βλάχος, Δραγάτης, Αργύρης, Νάστος και Ζάγκας.
Ο Γιώργος Μαστάκας από τη Μακεδονία θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος και Γιώργος Δημακάς από την ίδια Ενωση, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Λαρισαίος, Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος.
 
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς στο ενεργητικό του και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει σκοράρει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Παράλληλα εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη, ωστόσο έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες σε Κρανούλα, Κοζάνη και Ναύπακτο. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας Νίκο Λάππα είναι αρκετά αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλέκου Μπούρμπου που είναι τιμωρημένος, του Βραζιλιάνου επιθετικού Ζοσέϊρ Φλορένσιο, του τραυματία Δημήτρη Μπαλάφα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Πάνου ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Ζάκυνθο. Επίσης θα λείψουν οι στρατευμένοι Σπύρος Καταγής, Σπύρος Μπούρμπος και Ναυρόζογλου.
 
FOOTBALLLEGUE 2 – 11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Παντελής Μαγουλάς
Ωρα: 15.00
Διαιτητής: Γ. Μαστάκας (Μακεδονίας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                             ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ.
31.ΚΟΣΟΓΛΟΥ                        1.ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ  
4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ                      13.ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ                   4.ΠΑΛΙΑΓΚΑΣ
13.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ                   6.ΛΕΝΤΖΙΟΣ
16.ΣΑΜΑΡΑΣ                         11.ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ  
20.ΝΑΣΤΟΣ                             14.ΜΠΑΡΚΩΣΗΣ
66.ΔΙΓΚΟΖΗΣ                          21.ΚΟΛΙΝΣ  
14.ΠΕΤΡΑΣ                             7.ΛΑΠΠΑΣ
7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ                           20.ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ
9.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ       22.ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ  
10.ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ                  30.ΛΩΤΤΑΣ  
Προπονητές:
Αρ. Μαρέντζι                          Ν. Λάππας
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου